Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Εικόνες που σοκάρουν: Ξέφυγαν τελείως οι Βρετανοί στον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς του 2017! (Photos)

Όχι, το 2017 δεν έχει ακόμη αναγορευθεί σε έτος εορτασμού του σουρεαλισμού. 

Ωστόσο, κάποιος γνώστης των μεγάλων υπερρεαλιστών ζωγράφων, βλέποντας τις εικόνες από τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς σε διάφορες βρετανικές πόλεις, θα μπορούσε να συγκρίνει τα παρατράγουδα με πίνακες των Νταλί, Μαγκρίτ, Ερνστ ή του δικού μας Εγγονόπουλου.

Ήταν μια άγρια ??νύχτα που θύμιζε ένα τέλειωτο happy hour σαν αυτά που συνηθίζονται στους δημοφιλείς για τους Εγγλέζους τουρίστες προορισμούς στα ελληνικά νησιά, όπως το Φαληράκι της Ρόδου, ο Κάβος στην Κέρκυρα, ο Λαγανάς της Ζακύνθου ή τα Μάλια στην Κρήτη.

Στο Νότιγχαμ η… γυναικάρα με τα κόκκινα μάλλον αποκαλύπτει στους περαστικούς πολύ περισσότερα απ’ όσα θα ήθελε.Μπορεί να μην είναι στρώμα από πούπουλα, όμως για το νεαρό στο Λονδίνο που μοιάζει να έχει πιει έναν… Τάμεση από ποτά ακόμη και οι σακκούλες απορριμάτων φαίνεται πως έχουν μετατραπεί σε φιλόξενο κρεβάτι.Η φωτογραφία τραβήχτηκε έξω από ένα ταχυφαγείο στο Νότιγχαμ. Η νεαρή κοπέλα, ελαφρώς ενδεδυμένη καταδιώκει έναν άντρα που μάλλον έχει στα χέρια του την τσάντα της.Και αφού τον προλαβαίνει, προσπαθεί να τον ακινητοποιήσει με μια λαβή που θυμίζει… τους γίγαντες του κατς.Όλα σπάστα, όλα κάφτα μερακλή μου… Κρίστοφερ, σε μια φωτογραφία που θυμίζει παλιό ελληνικό σκίτσο με τη λεζάντα «όταν μιλάει το κρασί».Το βασικό είναι να μην βραχεί το μαλλί και καταστραφεί το πρωτοχρονιάτικο χτένισμα…Έπειτα από ατέλειωτες ώρες χορού η νεαρά κοπέλα δυσκολεύεται να περπατήσει με τις γόβες στιλέτο. Και κάπου εκεί παρεμβαίνει ο ευγενής νεαρός, σαν σωστός gentleman, και μεταέρει την καλή του στα χέρια.Αυτό τώρα σίγουρα μοιάζει με mannequn challenge! Αναρωτιέμαι όμως, τι κοιτάζει ψηλά στον ουρανό η κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά;Δυστυχώς, για κάποιες κοπέλες το 2017 δεν μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς.Μπορεί να έβρεχε, μπορεί το κρύο να ήταν τσουχτερό, όμως πολλές κοπέλες διάλεξαν ελαφριά φορέματα -που παραπέμπουν σε καυτές καλοκαιρινές νύχτες- και είχαν την ατυχία να βρίσκονται κοντά σε φωτογράφους έτοιμους να φωτογραφίσουν τη στιγμή της αποκάλυψης…Φωτογραφία από το Μπέρμινγχαμ: Η καλή η φίλη στην ανάγκη φαίνεται.Είπαμε: Έπετα από ώρες χορού και ορθοστασίας οι γόβες δεν είναι ό,τι πιο βολικό, ειδικά αν οι πεζόδρομοι είναι λιθόστρωτοι.Το βασικό είναι να μην χάνεις το κέφι σου. Α, και να μην βραχούν τα μαλλιά!Στο Μάντσεστερ έβρεχε πολύ μετά την αλλαγή του χρόνου. Τους καβγατζήδες όμως, τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει…