Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Αυτό το τροχόσπιτο - τέρας είναι το απόλυτο καταφύγιο για το τέλος του κόσμου. Δείτε το εσωτερικό του και θα πάθετε πλάκα!

Όταν οι περισσότεροι σκέφτονται την αποκάλυψη, θέλουν ένα τεθωρακισμένο, υπόγειο κρησφύγετο – αλλά τι θα λέγατε αν αυτό το κρησφύγετο είχε και  μία μηχανή diesel 400 λίτρων στο μπροστινό του μέρος;

Βαμμένο με στρατιωτικό πράσινο χρώμα, το γιγαντιαίο αυτό όχημα ζυγίζει όσο 20 μικρά αυτοκίνητα και έχει 6 τεράστιες ρόδες. Το Action Mobil Globecruiser Family 7500  είναι το ιδανικό όχημα για ένα πεδίο μάχης.

Το τεράστιο όχημα σχεδιάστηκε από την εταιρία Action Mobil από την Αυστραλία για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν μεγάλες αποστάσεις σε δύσκολο έδαφος. Έχει μία μηχανή 530 ίππων και κοστίζει 720.000 ευρώ. Ζυγίζει περίπου 18 τόνους, έχει μήκος 10 μέτρα, ύψος 3,8 μέτρα και 2,5 μέτρα πλάτος.

Μπορεί να αποθηκεύσει βενζίνη για αρκετές μέρες και μπορεί να κρατήσει μέχρι και 1,000 λίτρα νερού. Μαζί με τα ηλιακά πάνελ των 240 Watt, κάποιοι μπορεί να πουν πως έχει ότι χρειάζεται κανείς για να επιβιώσει από το τέλος του κόσμου:

Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα1Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα2

Έχει 530 άλογα και είναι 6×6 που σημαίνει ότι είναι φτιαγμένο ακόμα και για τα πιο ανώμαλα εδάφη. Ο μέσος άνθρωπος χρειάζεται 20 λίτρα νερό τη μέρα για την ενυδάτωση και την υγιεινή. Αυτό σημαίνει πως τα 1000 λίτρα θα έφταναν για έναν άνθρωπο να έχει αρκετό νερό για 50 μέρες.

4 ηλιακά πάνελ στην οροφή σημαίνουν πως το όχημα θα έχει πάντα αρκετό ρεύμα ακόμα και αν ξεμείνει από καύσιμα. Ο φούρνος, ο φούρνος μικροκυμάτων, η επαγωγική εστία και το ψυγείο είναι όσα χρειάζεται κανείς για να ετοιμάσει ένα γεύμα.

Δύο κλιματιστικά των 2,400 Watt θα ρυθμίζουν την θερμοκρασία και η δορυφορική τηλεόραση θα σας προσφέρει μία διέξοδο από τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο.

Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα3Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα4Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα5Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα6Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα7Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα8Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα9Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα10Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα11Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα12Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα13Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα14Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα15Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα16Αυτό το Τροχόσπιτο-ΤΕΡΑΣ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ Καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου. Δείτε το Εσωτερικό του και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα17

Οι εντυπώσεις σας;

Πηγή: diaforetiko.gr