Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Η σκληρή απάντηση της Σάρας στον Ντάνο που την κορόιδεψε για τη φωνή της - ΒΙΝΤΕΟ

Ποιος θα το ‘λεγε! Το κοινό που είχε υποστηρίξει τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε όλες του τις κόντρες (και δεν τις λες και λίγες) αυτή τη φορά βρέθηκε απέναντί του. Στην κόντρα του με τον Χανταμπάκη, το τηλεοπτικό κοινό ήταν δίπλα του, στην κόντρα του με τους μαχητές, επίσης, στο επεισόδιο της Δευτέρας όμ...

Ποιος θα το ‘λεγε! Το κοινό που είχε υποστηρίξει τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε όλες του τις κόντρες (και δεν τις λες και λίγες) αυτή τη φορά βρέθηκε απέναντί του. Στην κόντρα του με τον Χανταμπάκη, το τηλεοπτικό κοινό ήταν δίπλα του, στην κόντρα του με τους μαχητές, επίσης, στο επεισόδιο της Δευτέρας όμως ο Αγγελόπουλος έχασε τους υποστηρικτές του για έναν λόγο που δεν περίμενε κανείς. Επειδή αποφάσισε να κάνει ένα…αστείο για μια από τις πιο αγαπημένες παίκτριες των τηλεθεατών. Τι ακριβώς συνέβη; Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος οι παίκτες ετοιμάζονται για την επόμενη μάχη (Κοκκινάκης-Αναγνωστόπουλος) και οι συμπαίκτες τους, τους εμψυχώνουν.

Στον πάγκο των μαχητών η Σάρα, προσπαθεί να ανεβάσει ψυχολογικά τον μισθοφόρο λέγοντάς του «Πάμε Κώστα».Στον απέναντι πάγκο ο Αγγελόπουλος ακούει τη…νότα της Σάρας, η οποία βγήκε λίγο λα μινόρε είναι η αλήθεια και αποφασίζει να τη μιμηθεί.

Έτσι, κάνει τη φωνή της και αρχίζει να λέει «Πάμε Κώστα» με φωνή Ταμπάκη. Δείτε το σχετικό βίντεο…