Λίμπα: Tο πρώτο δωμάτιο θυμού στην Ελλάδα – Τα σπας όλα και ξαλαφρώνεις


Η μόδα που μας έρχεται από τα εξωτερικά και ακούει στο όνομα «Rage Rooms» ήρθε και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι. Εμείς, φυσικά, δεν χάσαμε ευκαιρία και πήγαμε να τα σπάσουμε όλα. Κυριολεκτικά.

Άκου πώς έχουν τα πράγματα. Μόλις έχεις φύγει από το γραφείο με ένα κεφάλι-καζάνι και μια μείωση στο τσεπάκι. Το αφεντικό σου σε βρίζει από το πρωί ως το βράδυ. Η σπιτονοικοκυρά σου ζητάει ένα κάρο λεφτά για πετρέλαιο και κοινόχρηστα. Η σχέση με το αμόρε πάει από το κακό στο χειρότερο. Μη μιλήσω για το σεξ. Το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να γυρίσεις μια μέρα σπίτι και να τα σπάσεις όλα. 

Αν σου έχει συμβεί ένα ή όλα μαζί τα παραπάνω, νομίζω καταλαβαίνεις το feeling του «θέλω να τα σπάσω όλα». Ε, λοιπόν, σου έχω τη λύση. Υπάρχει ένα μέρος στην Αθήνα, στο Μοναστηράκι για την ακρίβεια, όπου μπαίνεις μέσα και σπας ό,τι βρεις. Από μπουκάλια, πιάτα, ποτήρια, τηλεοράσεις, υπολογιστές, ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Υπάρχει και τιμοκατάλογος, άλλωστε. 

Για του λόγου το αληθές το «Λίμπα», έτσι ονομάζεται το πρώτο «Rage Room» της Αθήνας (και της Ελλάδας εν γένει) άνοιξε στις 31 Δεκεμβρίου του 2016 και βρίσκεται σε ένα καλά ηχομονωμένο υπόγειο στην οδό Πιττάκη 6 στο Μοναστηράκι. Ένας από τους πρώτους πελάτες ήταν ο Φρανκ. Ο Φρανκ είχε σχέση 8 χρόνια με την κοπέλα του. Μια μέρα έφυγε νωρίτερα από το γραφείο για να πάει σπίτι και να της μαγειρέψει. Έκπληξη, σου λέει. Μόλις άνοιξε την πόρτα, αντίκρισε την κοπέλα του... με τον αδερφό του παρακαλώ, να κάμουν τον

Για του λόγου το αληθές το «Λίμπα», έτσι ονομάζεται το πρώτο «Rage Room» της Αθήνας (και της Ελλάδας εν γένει) άνοιξε στις 31 Δεκεμβρίου του 2016 και βρίσκεται σε ένα καλά ηχομονωμένο υπόγειο στην οδό Πιττάκη 6 στο Μοναστηράκι. Ένας από τους πρώτους πελάτες ήταν ο Φρανκ. Ο Φρανκ είχε σχέση 8 χρόνια με την κοπέλα του. Μια μέρα έφυγε νωρίτερα από το γραφείο για να πάει σπίτι και να της μαγειρέψει. Έκπληξη, σου λέει. Μόλις άνοιξε την πόρτα, αντίκρισε την κοπέλα του... με τον αδερφό του παρακαλώ, να κάμουν τον Για του λόγου το αληθές το «Λίμπα», έτσι ονομάζεται το πρώτο «Rage Room» της Αθήνας (και της Ελλάδας εν γένει) άνοιξε στις 31 Δεκεμβρίου του 2016 και βρίσκεται σε ένα καλά ηχομονωμένο υπόγειο στην οδό Πιττάκη 6 στο Μοναστηράκι. Ένας από τους πρώτους πελάτες ήταν ο Φρανκ. Ο Φρανκ είχε σχέση 8 χρόνια με την κοπέλα του. Μια μέρα έφυγε νωρίτερα από το γραφείο για να πάει σπίτι και να της μαγειρέψει. Έκπληξη, σου λέει. Μόλις άνοιξε την πόρτα, αντίκρισε την κοπέλα του... με τον αδερφό του παρακαλώ, να κάμουν τον έρωτα. Σημειωτέον, οι δυο τους είχαν παράλληλη σχέση τα 6 από τα 8 χρόνια. Γίνεται μετά να μην απευθυνθείς στο «Λίμπα»;

Να σας γνωρίσω την Έλενα και τον Σπύρο, τους ιδιοκτήτες του «Λίμπα». Η ιδέα τους ήρθε σε ένα ταξίδι στην Αργεντινή το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η Έλενα είχε τα γενέθλιά της και έψαχναν απεγνωσμένα έναν ευφάνταστο τρόπο να το γιορτάσουν. Σκέφτηκαν να σπάσουν πινιάτες, αλλά δεν βρήκαν αυτό που ήθελαν. Στο δρόμο προς το ξενοδοχείο πετάχτηκε μπροστά τους ένα «Rage Room». Δεν κατάλαβαν τι ακριβώς είναι και άρχισαν να χτυπάνε κουδούνια και πόρτες, μα κανείς δεν τους άνοιγε. Το βράδυ που επέστρεψαν στο ξενοδοχείο,

Να σας γνωρίσω την Έλενα και τον Σπύρο, τους ιδιοκτήτες του «Λίμπα». Η ιδέα τους ήρθε σε ένα ταξίδι στην Αργεντινή το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η Έλενα είχε τα γενέθλιά της και έψαχναν απεγνωσμένα έναν ευφάνταστο τρόπο να το γιορτάσουν. Σκέφτηκαν να σπάσουν πινιάτες, αλλά δεν βρήκαν αυτό που ήθελαν. Στο δρόμο προς το ξενοδοχείο πετάχτηκε μπροστά τους ένα «Rage Room». Δεν κατάλαβαν τι ακριβώς είναι και άρχισαν να χτυπάνε κουδούνια και πόρτες, μα κανείς δεν τους άνοιγε. Το βράδυ που επέστρεψαν στο ξενοδοχείο,Να σας γνωρίσω την Έλενα και τον Σπύρο, τους ιδιοκτήτες του «Λίμπα». Η ιδέα τους ήρθε σε ένα ταξίδι στην Αργεντινή το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η Έλενα είχε τα γενέθλιά της και έψαχναν απεγνωσμένα έναν ευφάνταστο τρόπο να το γιορτάσουν. Σκέφτηκαν να σπάσουν πινιάτες, αλλά δεν βρήκαν αυτό που ήθελαν. Στο δρόμο προς το ξενοδοχείο πετάχτηκε μπροστά τους ένα «Rage Room». Δεν κατάλαβαν τι ακριβώς είναι και άρχισαν να χτυπάνε κουδούνια και πόρτες, μα κανείς δεν τους άνοιγε. Το βράδυ που επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, βρήκαν μια κάρτα του και το μυστήριο ξεδιαλύθηκε. Δυστυχώς, την επομένη έφευγαν και δεν πρόλαβαν να το επισκεφτούν. Με το που γύρισαν στην Αθήνα, όμως, και εκεί που έτρωγαν σουβλάκια, παρακαλώ, τους καρφώθηκε η ιδέα να ανοίξουν εδώ ένα αντίστοιχο μαγαζί. Πιο πολύ σαν αστείο στην αρχή. Στην πορεία, όμως, βρήκαν το χώρο και με πολύ μικρό budget, αλλά άπειρη προσωπική δουλειά γεννήθηκε το «Λίμπα». 

Η διαδικασία για να τα σπάσεις κι εσύ είναι απλή. Μπαίνεις μέσα χύμα ή καλού-κακού έχεις κλείσει ραντεβού από πριν τηλεφωνικώς. Εκεί σου δίνουν όλο τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό. Στολή, γυαλιά, γάντια και κράνος. * Ακόμη και παιδάκια μπορούν να έρθουν εδώ. Πάντα, με την ειδική στολή και συνοδευόμενα από τους γονείς τους. Η διαδικασία για να τα σπάσεις κι εσύ είναι απλή. Μπαίνεις μέσα χύμα ή καλού-κακού έχεις κλείσει ραντεβού από πριν τηλεφωνικώς. Εκεί σου δίνουν όλο τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό. Στολή, γυαλιά, γάντια και κράνος. * Ακόμη και παιδάκια μπορούν να έρθουν εδώ. Πάντα, με την ειδική στολή και συνοδευόμενα από τους γονείς τους. 

Η διαδικασία για να τα σπάσεις κι εσύ είναι απλή. Μπαίνεις μέσα χύμα ή καλού-κακού έχεις κλείσει ραντεβού από πριν τηλεφωνικώς. Εκεί σου δίνουν όλο τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό. Στολή, γυαλιά, γάντια και κράνος. * Ακόμη και παιδάκια μπορούν να έρθουν εδώ. Πάντα, με την ειδική στολή και συνοδευόμενα από τους γονείς τους.

Διαλέγεις «πακέτο σπασίματος» από τον τιμοκατάλογο. Ενδεικτικά σου αναφέρω το πακέτο «Μπουκαλοκόλαση» στο οποίο με 10 ευρώ συνολικά, εσύ και ένας ακόμη φίλος σου μπορείτε να σπάσετε 20 μπουκάλια και ένα δώρο από το κατάστημα. Διαλέγεις «πακέτο σπασίματος» από τον τιμοκατάλογο. Ενδεικτικά σου αναφέρω το πακέτο «Μπουκαλοκόλαση» στο οποίο με 10 ευρώ συνολικά, εσύ και ένας ακόμη φίλος σου μπορείτε να σπάσετε 20 μπουκάλια και ένα δώρο από το κατάστημα. 

Διαλέγεις «πακέτο σπασίματος» από τον τιμοκατάλογο. Ενδεικτικά σου αναφέρω το πακέτο «Μπουκαλοκόλαση» στο οποίο με 10 ευρώ συνολικά, εσύ και ένας ακόμη φίλος σου μπορείτε να σπάσετε 20 μπουκάλια και ένα δώρο από το κατάστημα.

Όχι, σας παρακαλώ, κοιτάξτε τι μπορείτε να σπάσετε. Κινητά, τηλεοράσεις, ταμειακές μηχανές, πιάτα, ποτήρια, μπουκάλια, οθόνες, laptop, στερεοφωνικά, ξυπνητήρια, υπολογιστές, βάζα, κορνίζες. Κατόπιν συνεννόησης, μάλιστα, κάποιος μπορεί να φέρει και κάτι δικό του να σπάσει. Ενδεικτικά αναφέρω εγώ πάλι: πράγματα του πρώην, φωτογραφίες του αφεντικού και άλλα τέτοια ωραία. Ξέρω τι θα ρωτήσεις. Πού τα βρίσκουν όλα αυτά. Ε, λοιπόν, πιάτα, ποτήρια και μπουκάλια είναι ολοκαίνουργια, του κουτιού που λέμε. Τα υπόλοιΌχι, σας παρακαλώ, κοιτάξτε τι μπορείτε να σπάσετε. Κινητά, τηλεοράσεις, ταμειακές μηχανές, πιάτα, ποτήρια, μπουκάλια, οθόνες, laptop, στερεοφωνικά, ξυπνητήρια, υπολογιστές, βάζα, κορνίζες. 

Όχι, σας παρακαλώ, κοιτάξτε τι μπορείτε να σπάσετε. Κινητά, τηλεοράσεις, ταμειακές μηχανές, πιάτα, ποτήρια, μπουκάλια, οθόνες, laptop, στερεοφωνικά, ξυπνητήρια, υπολογιστές, βάζα, κορνίζες. Κατόπιν συνεννόησης, μάλιστα, κάποιος μπορεί να φέρει και κάτι δικό του να σπάσει. Ενδεικτικά αναφέρω εγώ πάλι: πράγματα του πρώην, φωτογραφίες του αφεντικού και άλλα τέτοια ωραία. Ξέρω τι θα ρωτήσεις. Πού τα βρίσκουν όλα αυτά. Ε, λοιπόν, πιάτα, ποτήρια και μπουκάλια είναι ολοκαίνουργια, του κουτιού που λέμε. Τα υπόλοι

Κατόπιν συνεννόησης, μάλιστα, κάποιος μπορεί να φέρει και κάτι δικό του να σπάσει. Ενδεικτικά αναφέρω εγώ πάλι: πράγματα του πρώην, φωτογραφίες του αφεντικού και άλλα τέτοια ωραία. Ξέρω τι θα ρωτήσεις. Πού τα βρίσκουν όλα αυτά. Ε, λοιπόν, πιάτα, ποτήρια και μπουκάλια είναι ολοκαίνουργια, του κουτιού που λέμε. Τα υπόλοιπα, συσκευές κτλ τα αγοράζουν από παλαιοπωλεία ή εργοστάσια ανακύκλωσης και, φυσικά, μετά όλα επιστρέφονται για να ανακυκλωθούν. 

Μπουκάρεις σε ένα από τα δύο δωμάτια και αρχίζει το πάρτι. Εγώ τώρα βρίσκομαι στο δωμάτιο «Εύθραυστο κουτί». Το άλλο δωμάτιο, το «Σπίτι», θα το δεις σε λίγο. * Να μην ξεχάσω να σου πω ότι μπορείς να επιλέξεις και τη μουσική που θα συνοδεύσει το σπάσιμό σου. Από κλασική, metal, δημοτική, rock, τη Μακαρένα, ό,τι τραβάει η όρεξή σου.

Μπουκάρεις σε ένα από τα δύο δωμάτια και αρχίζει το πάρτι. Εγώ τώρα βρίσκομαι στο δωμάτιο «Εύθραυστο κουτί». Το άλλο δωμάτιο, το «Σπίτι», θα το δεις σε λίγο. * Να μην ξεχάσω να σου πω ότι μπορείς να επιλέξεις και τη μουσική που θα συνοδεύσει το σπάσιμό σου. Από κλασική, metal, δημοτική, rock, τη Μακαρένα, ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Μπουκάρεις σε ένα από τα δύο δωμάτια και αρχίζει το πάρτι. Εγώ τώρα βρίσκομαι στο δωμάτιο «Εύθραυστο κουτί». Το άλλο δωμάτιο, το «Σπίτι», θα το δεις σε λίγο. * Να μην ξεχάσω να σου πω ότι μπορείς να επιλέξεις και τη μουσική που θα συνοδεύσει το σπάσιμό σου. Από κλασική, metal, δημοτική, rock, τη Μακαρένα, ό,τι τραβάει η όρεξή σου. 

Στo πρώτο «Δωμάτιο Θυμού» της Αθήνας τα κάναμε όλα λίμπα!

Ας τσεκάρουμε, όμως, και το δωμάτιο «Σπίτι».Στo πρώτο «Δωμάτιο Θυμού» της Αθήνας τα κάναμε όλα λίμπα!

Ας τσεκάρουμε, όμως, και το δωμάτιο «Σπίτι».Ας τσεκάρουμε, όμως, και το δωμάτιο «Σπίτι». Ακολουθεί βίντεο-έπος με όλο το happening. 

Θα στο κάνω το laptop γης Μαδιάμ.

Θα στο κάνω το laptop γης Μαδιάμ.Θα στο κάνω το laptop γης Μαδιάμ. Ακολουθεί έτερο βίντεο-έπος. Σας παρακαλώ, εκεί στην Athens Voice μη με διώξετε. Δεν ήξερα τι έλεγα στο βίντεο. 

Τώρα, μάλιστα, εκτονώθηκα. Δεν σπάω άλλο. Πέρα, όμως, από εκτόνωση και χαλάρωση από το στρες και το άγχος, στο «Λίμπα» μπορείς να έρθεις με την παρέα σου για να περάσετε καλά, να παίξετε και να γελάσετε με την ψυχή σας. Να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, βρε αδερφέ. Ωραία ιδέα, μάλιστα, είναι και τα εταιρικά events στο «Λίμπα», στα οποία το εκάστοτε αφεντικό μπορεί να προσφέρει πακέτα-δώρο στους υπαλλήλους του για να ξεσκάνε.

Τώρα, μάλιστα, εκτονώθηκα. Δεν σπάω άλλο. Πέρα, όμως, από εκτόνωση και χαλάρωση από το στρες και το άγχος, στο «Λίμπα» μπορείς να έρθεις με την παρέα σου για να περάσετε καλά, να παίξετε και να γελάσετε με την ψυχή σας. Να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, βρε αδερφέ. Ωραία ιδέα, μάλιστα, είναι και τα εταιρικά events στο «Λίμπα», στα οποία το εκάστοτε αφεντικό μπορεί να προσφέρει πακέτα-δώρο στους υπαλλήλους του για να ξεσκάνε. Τώρα, μάλιστα, εκτονώθηκα. Δεν σπάω άλλο. Πέρα, όμως, από εκτόνωση και χαλάρωση από το στρες και το άγχος, στο «Λίμπα» μπορείς να έρθεις με την παρέα σου για να περάσετε καλά, να παίξετε και να γελάσετε με την ψυχή σας. Να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, βρε αδερφέ. Ωραία ιδέα, μάλιστα, είναι και τα εταιρικά events στο «Λίμπα», στα οποία το εκάστοτε αφεντικό μπορεί να προσφέρει πακέτα-δώρο στους υπαλλήλους του για να ξεσκάνε. 

Σας φιλώ και σας αφήνω με μια τελευταία ρίψη. Έτσι για το καλό. Κορίτσια και αγόρια, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα με νέες περιπέτειες.

Σας φιλώ και σας αφήνω με μια τελευταία ρίψη. Έτσι για το καλό. Κορίτσια και αγόρια, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα με νέες περιπέτειες.Σας φιλώ και σας αφήνω με μια τελευταία ρίψη. Έτσι για το καλό. Κορίτσια και αγόρια, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα με νέες περιπέτειες. 

Λίμπα, Πιττάκη 6, Αθήνα, 2114065700 - athensvoice.gr
Όνομα

Αθλητικά Ανέκδοτα Απίστευτα Βίντεο Διάφορα Ελλάδα Έρευνα Κόσμος Περίεργα Πολιτική Σοφά Λόγια Συνταγές Υγεία Χρήσιμα Showbiz
false
ltr
item
Stroumfaki.gr: Λίμπα: Tο πρώτο δωμάτιο θυμού στην Ελλάδα – Τα σπας όλα και ξαλαφρώνεις
Λίμπα: Tο πρώτο δωμάτιο θυμού στην Ελλάδα – Τα σπας όλα και ξαλαφρώνεις
https://1.bp.blogspot.com/-vVyxzxG2HQI/WS6hiQdQvII/AAAAAAABcak/sretVIX0lMAbox3ffXq3U1CCo30IewSNACLcB/s320/9.png
https://1.bp.blogspot.com/-vVyxzxG2HQI/WS6hiQdQvII/AAAAAAABcak/sretVIX0lMAbox3ffXq3U1CCo30IewSNACLcB/s72-c/9.png
Stroumfaki.gr
http://www.stroumfaki.gr/2017/05/t_31.html
http://www.stroumfaki.gr/
http://www.stroumfaki.gr/
http://www.stroumfaki.gr/2017/05/t_31.html
true
6444074542749350860
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Συνιστάται για εσάς LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy