Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Έφυγε ο Ευριπίδης. Ήταν μόνο 35 ετών

«Δυστυχώς δεν ξυπνήσαμε ποτέ από αυτό τον εφιάλτη» 

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο 35χρονος Ευριπίδης. Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο, δυνατό, χαρούμενο και αισιόδοξο που έκανε τα δύσκολα της ζωής να φαίνονται μηδαμινά και ασήμαντα.

Ο Ευριπίδης ήταν καθηγητής μαθηματικών στο επάγγελμα και με το άκουσμα της είδησης του αιφνίδιου θανάτου του σκόρπισε το πένθος στους μαθητές του που τόσο πολύ τον αγαπούσαν. Ο άτυχος νέος την Τετάρτη 31/5 γύρω στις 23:00 το βράδυ ένιωσε αδιαθεσία και έχασε της αισθήσεις του μπροστά στα μάτια των γονέων του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, καθώς υπέστη διατατική μυοκαρδιοπάθεια. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o ξάδελφος τους μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και συγκινεί.

Διαβάστε αυτολεξεί την δημοσίευση του: «Ξαδερφάκι μου καλό σου ταξίδι. Δυστυχώς δεν ξυπνήσαμε ποτέ από αυτό τον εφιάλτη. Έφυγες τόσο ξαφνικά που ακόμα δεν το πιστέψαμε. Ο πιο χαρούμενος, έξυπνος άνθρωπος που έκανε όλα τα δύσκολα να φαίνονται εύκολα. Εκτός από καθηγητής μαθηματικών ήσουν και καθηγητής ζωής και παράδειγμα προς μίμηση, σε ευχαριστώ λοιπόν για όλα όσα μου δίδαξες και για το σωστό δρόμο στον οποίο με έβαλες τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό. Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα σε ξαναδώ να κάνουμε τα αστεία μας και να σκάσουμε στα γέλια όπως κάθε άλλη φορά. Καλό σου παράδεισο αγόρι μου θα είσαι πάντα στις καρδιές μας!» Ο λόγος για τον 35χρονο καθηγητή μαθηματικών από την Λεμεσό, Ευριπίδη Κίμωνος ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο πατρικό του σπίτι το βράδυ της Τετάρτης.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 3/6 στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα στη Λεμεσό στις 10:00 το πρωί. Επιπλέον παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές στη Φιλόπτωχο Αγίου Ιωάννη Ελεήμονα, στο Συσσίτιο για άπορους της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού και στην Ιεραποστολή στη Δυτική Αφρική. Αιωνία του η μνήμη…