Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Οι αποκαλύψεις του διοικητή του «Αγία Ολγα» όπου νοσηλεύτηκε πριν λίγο καιρό η Νανά Καραγιάννη

Σύμφωνα με το newsone.gr, η Νανά Καραγιάννη βρέθηκε νεκρή, την Τρίτη, στο διαμέρισμά της βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους της, αλλά και πολύ κόσμο που την αγάπησε μέσα από την δουλειά της στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Περίπου έναν μήνα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή κι ενώ συνέχιζε την πολύχρονη «μάχη» με την νευρική ανορεξία, η Νανά νοσηλεύτηκε -για ακόμα μία φορά- στο Αγία Όλγα.

Μιλώντας τηλεφωνικά στο Happy Day, ο διοικητής του Αγία Όλγα, Μιχάλης Κούρτης, μίλησε για τις τελευταίες μέρες της στο νοσοκομείο. «Η Νανά είχε το πρόβλημα της διατροφικής διαταραχής από πολύ μικρή. Την πρώτη φορά που νοσηλεύτηκε έγινε μία συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια, αλλά,ξέρετε, είναι της πάθησης, μόλις ένιωσε γερή και δυνατή έφυγε από το νοσοκομείο και η προσπάθεια σταμάτησε και υποσχέθηκε στους δικούς της ότι θα συνέχιζε την προσπάθεια», ανέφερε και συνέχισε: «Πριν από λίγους μήνες ζήτησε μόνη της να επανέλθει στο νοσοκομείο προσπαθώντας να επαναλάβει την προσπάθεια και, όταν ένιωσε καλά οργανικά, έφυγε και δεν την ξαναείδαμε!».