Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Ηράκλειο: ''Με έβαλε κάτω και με βίασε'' - Η πρόταση που έφερε τη φρικτή κατάληξη!

Η 27χρονη έλυσε τη σιωπή της και περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν. Η νύχτα για την ίδια έδειχνε ότι θα κυλούσε εντελώς διαφορετικά...

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε μία 27χρονη κοπέλα από τη Βρετανία, που βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές. Όπως κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής διασκέδαζε με έναν 35χρονο ομοεθνή της σε μπαρ της περιοχής της Χερσονήσου στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με την 27χρονη, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από το μπαρ και να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της, εκείνος προσφέρθηκε να τη συνοδεύσει μέχρι εκεί.

Τότε, όπως κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα, την οδήγησε παρά τη θέληση της σε παράδρομο κοντά στο ξενοδοχείο και αφού την χτύπησε, την ακινητοποίησε και τη βίασε. Η τουρίστρια κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, το πρωί του Σαββάτου και λίγες ώρες αργότερα άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, εντόπισαν τον Βρετανό και τον συνέλαβαν. Ο νεαρός άνδρας από την πλευρά του υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη θέληση της 27χρονης.

Πλέον όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα δείξει αν η 27χρονη έπεσε θύμα βιασμού. Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη Χερσόνησο, με φίλους του κατηγορούμενου και της κοπέλας, να προσπαθούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.