Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Ντόρα Μπακογιάννη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κηδεία του πολυαγαπημένου της πατέρα!

Η Ντόρα Μπακογιάννη συγκλόνισε όλη την Ελλάδα πριν λίγες ημέρες στην Κρήτη, όταν με λόγια αγάπης, λόγια αληθινά και τρεμάμενη φωνή από τη συγκίνηση αποχαιρέτησε για πάντα το μεγάλο πολιτικό μας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον αγαπημένο της πατέρα και μέντορά της στην πολιτκή!

Η Ντόρα Μπακογιάννη με έντονη προσωπικότητα και αληθινό πρόσωπο προς τον κόσμο και τους ψηφοφόρους της κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να ανέβει στο μεγαλύτερο σκαλί της πολιτικής ενώ συνάμα ήταν για τα παιδιά της μια στοργική και αφοσιωμένη μητέρα.

Χθες η γνωστή πολιτικός, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοκάκη, πηγαίνοντας στην παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού αστυνομικού συντάκτη Πάνου Σόμπολου.

Ο Πάνος Σόμπολος παρουσίασε το νέο του βιβλίο "Οι αστέρες του εγκληματικού πάνθεου όπως τους έζησα". Συντονιστής της παρουσίασης που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ για το βιβλίο μίλησαν, η Μάρα Ζαχαρέα, ο Σταμάτης Μαλέλης, ο Βασίλης Ταλαμάγκας και ο Βασίλης Παπαδρόσος.
Η Ντόρα Μπακογιάννη επέλεξε μαύρο κοστούμι το οποίο συνδύασε με κολιέ από πέρλες