Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Κωστέτσος: Νιώθω βαθιά προδομένος, ζήτησα αίμα απ' τους φίλους μου και δεν έτρεξαν να μου δώσουν και μου έδωσε ένας ταξιτζής

Πριν μερικές εβδομάδες, ο Βασίλειος Κωστέτσος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να κάνει μια σοβαρή επέμβαση στην καρδιά. Όλα πήγαν καλά και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας χαίρει άκρας υγείας. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του Down Town, δηλώνοντας “Έχω μια νέα καρδιά”! Ο Βασίλειος Κωστέτσος μιλάει, μεταξύ άλλων, για τους φίλους που εξαφανίστηκαν, το bullying αλλά και τη ζωή του από εδώ και πέρα, μετά την σοβαρή εγχείρηση.

“Μια στιγμή για να παραδοθείς στον θάνατο και μία για να κερδίσεις την ζωή σου. Εκείνα τα κρίσιμα λεπτά που όλα σταματούν σε ένα κρεβάτι χειρουργείου, για να αρχίσουν ξανά αλλιώς” ξεκινάει η συνέντευξη του γνωστού σχεδιαστή.

Αξίζει να αναφερθεί πως μόλις ο Βασίλειος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αποκάλυψε ότι κάποιοι φίλοι του δεν τον βοήθησαν σε αυτή την δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, δηλώνοντας: "Κάνω restart στη ζωή μου, αλλά θα γίνει ξεσκαρτάρισμα... Ζήτησα απο τους φίλους μου αίμα και δεν έτρεξαν να μου δώσουν... και μου έδωσε ένας ταξιτζής.. που με πήγε κάπου μια μέρα".

Δες την φωτογραφία: