Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Αυτός είναι ο μοναδικός «αληθινός» αγώνας του Μπρους Λη και είναι εξωπραγματικός

Σύμφωνα με το tilestwra.com, δείτε παρακάτω τον μοναδικό «πραγματικό» αγώνα του Μπρους Λη, όπως αποκαλύπτεται στα εκπληκτικά πλάνα, καθώς αβίαστα κερδίζει κάποιον από τους μαθητές του.

Το βίντεο, κομμάτι κάποιας βιντεοσκόπησης, λέγεται ότι δείχνει τον Λη και τον μαθητή του, Τεντ Γουόνγκ. Ο Γουόνγκ δέχεται πολλές φορές γροθιά στο κεφάλι, ενώ φορούν και οι δύο προστατευτικά, όπως απαιτείτο εκείνη την εποχή.

Ο Μπρους Λη ήταν διάσημος για το εκπληκτικό αθλητικό σώμα και την ικανότητά του να αγωνίζεται τόσο μέσα στο ρινγκ, όσο και εκτός αυτού.

Εκτός από το γεγονός ότι ήταν ένα αστέρι του κινηματογραφικού κουνγκ φου, δημιούργησε επίσης τη δική του πολεμική τέχνη: το τζιτ κουν ντου, που σκοπό είχε να είναι γρήγορο και ικανό να λειτουργεί τόσο σε αγώνα πάνω στο ρινγκ, όσο και στο δρόμο.

Ο Λη αγωνιζόταν τακτικά με τους μαθητές του, αλλά μόνο ένας από τους αγώνες του καταγράφηκε – και τώρα μπορεί κανείς να τον δει στο κανάλι του YouTube Beerdy – Bruce Lee Central.

«Αυτό είναι το μόνο βίντεο του Μπρους Λη σε πραγματιό αγώνα ΜΜΑ. Αγωνίζεται ενάντια στον Τεντ Γουόντ, έναν από τους μαθητές του», αναφέρει ο Μπίρντυ.