Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Απειλεί μέσα από την φυλακή ο πατέρας που κακοποιούσε την κόρη του

Αν ο αποτρόπαιος ξυλοδαρμός του πατέρα προς την κόρη του, είχε σοκάρει το πανελλήνιο πριν από περίπου δύο εβδομάδες, τα όσα θα ακουστούν στο δικαστήριο με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης θα ανατριχιάσουν τον οποιοδήποτε. Αυτό διαβεβαιώνει η συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας, που όπως λέει για χρόνια βίωναν την κακοποίηση από τον 56χρονο πατέρα. Η δικηγόρος μάλιστα κάνει λόγο για ένα σύγχρονο Κωσταλέξι στα Χανιά.

Ο 56χρονος εξακολουθεί να απειλεί την οικογένεια. Η δικηγόρος επιβεβαιώνει τις πληροφορίες, καθώς η 33χρονη μητέρα καταγγέλλει ότι ακόμα βιώνει την τρομοκρατία από αυτόν τον άνθρωπο.

Η υπόθεση όμως έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και η μητέρα με τα τέσσερα παιδιά της πρέπει να πάρει το δρόμο της επιβίωσης της. Σίγουρα η υλική βοήθεια με τρόφιμα και ρούχα είναι μια ενίσχυση, αλλά αυτό που έχει ανάγκη η οικογένεια είναι χρήματα. «Δεν επαιτεί η μητέρα, ζητά δουλειά για να ζήσει αξιοπρεπώς πληρώνοντας για τους λογαριασμούς και τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών», αναφέρει.

Στη διαδικτυακή ομάδα «Βοήθα με να μπορώ», δημοσιεύεται η έκκληση της μητέρας για να σταθεί ξανά στα πόδια της και τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την ομάδα, είναι 6906794940 & 6938830630.

Η δικηγόρος θα κινηθεί νομικά ώστε να μη μπορεί να τηλεφωνεί καθημερινά από τη φυλακή συνεχίζοντας τις απειλές και τον ψυχολογικό πόλεμο ακόμα και πίσω από τα κάγκελα.