Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Ελισάβετ Μουτάφη: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά με μαγιό, πιο αδύνατη από ποτέ

Για την «μάχη» της με τα παραπανίσια μιλά η Ελισάβετ Μουτάφη και, πιο αδυνατισμένη από ποτέ, φωτογραφίζεται πρώτη φορά με μαγιό!

«Είχα πολλές αυξομειώσεις βάρους γιατί είμαι άνθρωπος των άκρων και είτε ακολουθούσα αυστηρή διατροφή –τότε που ήμουνα αθλήτρια– είτε έτρωγα πολύ. Τώρα πια έχω βάλει στο μυαλό μου μερικά πράγματα και τα ελέγχω, εννοείται ότι υπάρχουν στιγμές που ξεφεύγω, αλλά μετά βάζω ένα στοπ. Το βάρος μου αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά μου, γιατί όταν είσαι συνέχεια στα άκρα, έχεις ένα πρόβλημα γενικότερα με τη ζωή σου», λέει, στο You Weekly, η ηθοποιός και συνεχίζει: «πήγα σε ψυχολόγο, γιατί όλα έχουν να κάνουν με τον εαυτό μας, δεν είναι κάτι ξεχωριστό… Όταν νοσούμε ψυχικά, νοσούμε και σωματικά λέει ένας κορυφαίος ψυχολόγος, μία είναι η φλεγμονή».


Επισημαίνοντας ότι αποφάσισε να δουλέψει με τον εαυτό της και συνεχίζει να το κάνει, η Ελισάβετ δεν κρύβει πως αισθανόταν χάλια όταν κοιτούσε τον εαυτό της στον καθρέφτη και είχε παραπανίσια κιλά. 

«Υπήρχαν φορές που δεν κοιταζόμουν στον καθρέφτη, γιατί αυτά τα κιλά δεν τα ένιωθα δικά μου. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά και τους αρέσει και καλά κάνουν και είναι και πανέμορφοι, εγώ όμως δεν ήμουνα καλά, δεν μου αρέσω παχιά, μου αρέσω αδύνατη», εξομολογείται και, επισημαίνοντας ότι θα την ξαναδούμε παχιά μόνο όταν μείνει έγκυος, στέλνει το μήνυμά της: «το σημαντικό είναι ο καθένας να τα έχει καλά με τον εαυτό του, γιατί οι διαταραχές στο φαγητό συμβαίνουν όταν δεν είμαστε καλά εμείς με τον εαυτό μας. Θα μιλήσω, λοιπόν, για την παχυσαρκία, γιατί για τη νευρική ανορεξία υπάρχουν άλλοι να μιλήσουν καλύτερα που το έχουν περάσει, πρέπει να βλέπουμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι και να τον αποδεχόμαστε!».