Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

H κόρη του Πολ Γουόκερ μεγάλωσε υπέροχα και στα 18 δείχνει πανέμορφη

Ηταν 30 Νοεμβρίου του 2013 όταν ο Πολ Γουόκερ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο πρωταγωνιστής του Fast and Furious επέβαινε σε Porsche που οδηγούσε φιλικό του πρόσωπο.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, το όχημα καρφώθηκε σε στύλο και τυλίχθηκε στις φλόγες στην Καλιφόρνια. Οι δυο τους πέθαναν ακαριαία.

Η πανέμορφη κόρη του Πολ Γουόκερ είναι σήμερα 18 ετών. Ενα κορίτσι με διαπεραστικό βλέμμα και γοητεία που μαγνητίζει. Ηταν μόλις 14 όταν έχασε τον πατέρα της και έχει αφιερώσει ίδρυμα στη μνήμη του (Paul Walker Foundation).

«Είδα τον εαυτό μου να καθρεπτίζεται στα πάθη που είχε ο πατέρας μου. Στο πάθος του για τον ωκεανό, στο πάθος του για να προστατεύει τα ζώα, στο πάθος του για να βοηθάει τους ανθρώπους. Μέσω αυτού του ιδρύματος ήθελα να μοιραστώ κομμάτια του με τους άλλους. Είμαι τρομερά υπερήφανη για το «Paul Walker Foundation» που ξεκινά την πορεία του την ημέρα που γεννήθηκε. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να τον τιμήσω» έχει δηλώσει η ίδια.

O Πολ Γουόκερ σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι η κόρη του είναι μισή Ελληνίδα από την Ελληνοσουηδέζα μητέρα της. «Θεωρώ την κόρη μου μισή Ελληνίδα, η μητέρα της λέγεται Σωτηροπούλου». Πρόκειται για τη Rebecca McBrain, η οποία είναι μισή Ελληνίδα και μισή Σουηδέζα, με την οποία σε ηλικία 25 ετών είχε αποκτήσει την κόρη του.

Η 18χρονη κόρη του ηθοποιού μεγαλώνει υπέροχα και η ακαταμάχητη γοητεία της μαγνητίζει...