Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Νυφούλα η Ιωάννα Ντέντη του Next Top Model! Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου της

Την γνωρίσαμε μέσα από το Next top Model με τη Βίκυ Καγιά. Η Ιωάννα Ντέντη μετά το πέρασμά της από το show συνέχισε δυναμικά στον χώρο του modeling και κυρίως στο εξωτερικό.

Το εντυπωσιακό μοντέλο λοιπόν ντύθηκε νυφούλα και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ζαν Φιλίπ Ντουμένγκ! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελισσάβετ Κυρίτση στην Espresso, οι δύο τους αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Δημαρχείο του 16ου Διαμερίσματος του Παρισίου με τον δήμαρχο και παιδικό φίλο του γαμπρού να τους ανακηρύσσει συζύγους.

Οι δύο τους μένουν μόνιμα στο Λονδίνο και όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, θα κάνουν θρησκευτικό γάμο και μεγάλο γαμήλιο πάρτι το Σεπτέμβριο στο εξωτικό Μπαλί, όπου ο πατέρας του Φιλίπ διαθέτει εξωτική κατοικία.

Ο μήνας του μέλιτος είναι πιθανό να γίνει στην χώρα μας και σε κάποια νησιά του Αιγαίου! Ανάμεσα σε άλλα, το δημοσίευμα επισημαίνει πως η Ιωάννα παράλληλα με το modeling σπουδάζει διατροφολογία.

Δείτε στιγμιότυπα από το γάμο της, για τον οποίο το μοντέλο επέλεξε ένα απλό φόρεμα του οίκου Dior και παπούτσια Sergio Rossi.