Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Η τελευταία βόλτα της Νανάς στη θάλασσα

Η Νανά Καραγιάννη μπορεί να έφυγε από τη ζωή, αλλά το χαμόγελό της δεν θα σβήσει ποτέ. Ακόμη και στα τελευταία δύσκολα χρόνια που πάλευε με τη νευρική ανορεξία, η Νανά δεν έχασε το χιούμορ και το χαμόγελό της.

Ήθελε να βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους, να "δίνει" και να "παίρνει" αγάπη. Αυτό που φαίνεται πως της έλειπε, σύμφωνα με τις συνεντεύξεις της.

Η Νανά πάλευε για δέκα ολόκληρα χρόνια με την ανορεξία, αλλά πήγαινε συχνά σ' εστιατόρια και συνήθιζε μάλιστα να φωτογραφίζει τα φαγητά που έπαιρνε με την παρέα της, που όπως φαίνεται δεν άγγιζε ποτέ. 

Η τελευταία της βόλτα, ήταν σε γνωστή ταβέρνα του Ωρωπού, κοντά στην θάλασσα που αγαπούσε πολύ. Μαζί της ήταν μια από τις πολύ καλές της φίλες και η Νανά ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από την έξοδό τους."Η κολλητή και αληθινή μου φίλη και στήριγμα και πρότυπο και πηγή έμπνευσης και τρελή αδυναμία! Αλλά οποίος και να την γνωρίσει δεν μπορεί παρά να την αγαπήσει", έγραψε η Νανά για την καλή της φίλη Λία Κολιμάτση.Δες τις αναρτήσεις της Νανάς από την τελευταία της βόλτα, μόλις δυο μέρες πριν βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της.Η Νανά έγραψε: Είσαι μεγάλη ζημιά!!

Φωτογραφία της Nana Karagianni.Φωτογραφία της Nana Karagianni.Φωτογραφία της Nana Karagianni.Φωτογραφία της Nana Karagianni.