Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Ποιοι ήταν οι Φιλιππινέζοι που ήταν συνεχεία δίπλα στην οικογένεια στην κηδεία του Κ. Μητσοτάκη; PHOTOS

Βαρύς ο πόνος για τα παιδιά και τα εγγόνια, την οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από την απώλεια του μεγάλου πολιτικού...

Οικογένεια ωστόσο δεν θεωρείται μόνο η εξ΄αίματος συγγένεια. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη σχέση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τα άλλα άτομα που έμεναν μαζί του στο σπίτι.

Ο λόγος για τους ανθρώπους που φρόντιζαν τον Πρόεδρο και την οικογένεια και περιποιούνταν την κατοικία για πολλά χρόνια, το οικιακό προσωπικό που διαμένει για μεγάλο διάστημα εντός του σπιτιού και θεωρούνται οι άνθρωποι που ήταν καθημερινά πιο κοντά στον Κώστα Μητσοτάκη μέχρι το τέλος.

Οι Φιλιππινέζοι οικιακοί βοηθοί, βρέθηκαν και αυτοί μαζί με την οικογένεια σε όλη τη διάρκεια της τελετής και στο νεκροταφείο στον Αργουλιδέ. Μάλιστα, δεν πρόκειται μόνο για τους 2 εικονιζόμενους Φιλιππινέζους οι οποίοι είναι και οι παλαιότεροι εργαζόμενοι της οικογένειας. Στην ταφή παρευρέθηκαν τα παιδιά και τα εγγόνια τους, που μεγάλωναν στο ίδιο σπίτι με την οικογένεια Μητσοτάκη.Όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, οι Φιλιπινέζοι -σαν άτυπη οικογένεια- στέκονται μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια του Επιτίμου και είναι φανερά συντετριμμένοι.


Η ιδιαίτερη συγκίνηση με την παράδοση των παρασήμων του «Ψηλού», έκανε την Φιλιππινέζα -σαν άλλη κόρη- να ξεσπάσει σε λυγμούς.


Η Ντόρα Μπακογιάννη, της κρατά το χέρι σφικτά σε εκείνες τις έντονα φορτισμένες στιγμές.