Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Γάμος χλιδής 10 εκατομμυρίων ευρώ - Τραγούδησε μέχρι και η Lady Gaga! (photos)

Ο Αρμένιος μεγιστάνας, Eldar Osmanov, δεν λυπήθηκε ούτε ένα ευρώ από τα 10 εκατομμύρια που σπατάλησε για τον παραμυθένιο γάμο της κόρης του. Μια μέρα που θα την θυμάται σε όλη της την ζωή, η 22χρονη νύφη, Lolita Osmanova παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και Ρώσο επιχειρηματία, Gaspar Avdolyan.

Μάλιστα, λένε ότι μόνο τα λουλούδια κόστιζαν 500.000 ευρώ! Η τελετή και η δεξίωση έλαβε μέρος στο Dolby Theatre, στο Los Angeles, στο μέρος δηλαδή που διοργανώνονται κάθε χρόνο τα Όσκαρ και μόνο από εκεί καταλαβαίνει κάποιος την απόλυτη χλιδή που είχε αυτός ο γάμος. Όχι μόνο αυτό, αλλά στην δεξίωση του γάμου έφεραν να τραγουδήσει την Lady Gaga, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να πήρε περίπου 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Η Lolita Osmanova επέλεξε για την σημαντικότερη μέρα της ζωής της ένα άκρως εντυπωσιακό και παραμυθένιο χρυσό νυφικό του οίκου Zuhair Murad.

Η 22χρονη νύφη είναι η κόρη του μεγιστάνα, Eldar Osmanov, (από την Αρμενία), ιδιοκτήτη της εταιρείας ενέργειας Mezhregionsoyenergo, ενώ ο γαμπρός είναι ο γιος ενός από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες της Ρωσίας που ασχολείται με τον τομέα των τηλεπικοινωνιών και η περιουσία του ξεπερνά τα 750 εκατομμύρια δολάρια!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Карапетян Артур Каренович (@drkarapetyan) στις