Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Το ξέσπασμα της οικογένειας του Μισθοφόρου για την αποχώρησή του και το ξύλο με τον Αγγελόπουλο!

Τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα τρομερό παρασκήνιο που αφορά το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, φυσικά, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων.

Το Survivor βρίσκεται μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό και φήμες λένε πως άγριος καυγάς διαδραματίστηκε στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ του Κώστα Αναγνωστόπουλου και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Το Youweekly.gr  γνωρίζετε έχει ενημέρωση από «μέσα» και η πηγή του είναι πολύ έγκυρη καθώς δεν έχει πέσει ποτέ έξω σε τίποτα, σας μετέφερε χθες τι πραγματικά συνέβη μεταξύ των δύο παικτών  ) και εντάξει τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά όσο τα παρουσίασαν κάποιοι άλλοι. Δηλαδή τι εννοούμε; Το κλίμα μεταξύ των δύο παικτών είναι όντως λίγο φορτισμένο αλλά ουδεμία πιθανότητα υπάρχει να πιάστηκαν στα χέρια…

Με την είδηση αυτή που έχει κυκλοφορήσει, και η οποία διέρρευσε και στα social media αλλά και σε εκπομπές, η οικογένεια του Κώστα Αναγνωστόπουλου βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, σύμφωνα με πηγές   και τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η παρακάτω ανάρτηση:


Οι γονείς του μισθοφόρου λαμβάνουν καθημερινά υβριστικά μηνύματα για το παιδί τους κι έχουν στεναχωρηθεί αρκετά με όλο αυτό το γεγονός. Όπως μας μετέφερε η πηγή μας   οι γονείς του λένε και ξανά λένε πως ο γιος τους δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας. Πάντα ήταν χαμηλών τόνων και ποτέ δεν αντιδρούσε με τέτοιο τρόπο… Μάλιστα, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως η παραγωγή προβάλει προς τα έξω συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του Κώστα που δεν αντικατοπτρίζουν και τόσο τον ίδιο…Έχουν μπει ήδη στην διαδικασία να αναζητήσουν τον υπαίτιο όλης αυτής της κατάστασης για να αποκαταστήσουν την κακή φήμη που έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπο του Κώστα…

Μην βιαζόμαστε παιδιά να βγάλουμε συμπεράσματα, οι εξελίξεις άλλωστε αναμένονται και είναι πολύ κοντά… Μπορεί όντως να αποχωρήσει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος την Κυριακή, αυτό όμως δεν σημαίνει αναγκαστικά πως θα παίξει και ξύλο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Κοντά είναι η Κυριακή, θα μάθουμε… Εμείς εδώ  όπως κάθε φορά πριν το επεισόδιο θα σας έχουμε το αναλυτικό, καθιερωμένο spoiler!