Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Βαφτίζουν τον γιο τους Βουτσάς και Κατσαβού – Φωτογραφίες από τις προετοιμασίες

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θα γιορτάσουν ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, το προσεχές Σάββατο, 22 Ιουλίου, καθώς θα τον βαφτίσουν.

Το ζευγάρι, που προχώρησε σε ονοματοδοσία του παιδιού λίγο μετά τη γέννησή του, δίνοντάς του το όνομα Φοίβος, έχει καλέσει στο μυστήριο, σε εκκλησία των βορείων προαστίων, στενούς συγγενείς και φίλους. Νονοί θα είναι η Μάρθα Καραγιάννη, η οποία πάντρεψε το ζευγάρι, η ηθοποιός Ντόρα Ντούμα, ο γιος του θεατρικού επιχειρηματία Μάρκου Τάγαρη και η μία στενή συνεργάτιδα της ευτυχισμένης μαμάς.

Όλες αυτές τις μέρες, η Αλίκη ασχολείται με τις προετοιμασίες της βάφτισης, καθώς έφτιαξε με τα ίδια της τα χέρια τις ποδιές των νονών και το βιβλίο ευχών, ενώ, πολλές φορές, έχει μαζί της τον Φοίβο, ο οποίος, όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες που «ανέβηκαν» στα social media, έχει… ενεργό ρόλο στην επιλογή των διακοσμητικών στοιχείων.

Με βάση τις εν λόγω φωτογραφίες, η διακόσμηση θα έχει κυρίαρχο χρώμα το γαλάζιο και θέμα με ελεφαντάκια και τα κουφέτα θα έχουν τυπωμένα πάνω τους το όνομα του μικρού και την ημερομηνία της βάφτισης.