Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

Η 14χρονη Κόρη της εξαφανίστηκε από το Σπίτι. 6 Μήνες αργότερα βλέπει ΑΥΤΗ τη φωτογραφία στο Facebook και Παθαίνει ΣΟΚ…

Η 14χρονη κόρη της Maureen Gullett, Rosemary Gullett, έλειπε για περισσότερο από έξι μήνες. Στην αρχή, όλοι πίστευαν ότι η Rosemary το είχε σκάσει από το σπίτι. Αλλά όταν η Maureen είδε την φωτογραφία ενός νεαρού κοριτσιού στο Facebook, αναγνώρισε ότι θα μπορούσε να είναι φωτογραφία της κόρης της. Πλέον πιστεύεται, ότι η Rosemary μπορεί να έχει πέσει θύμα εμπορίας παιδιών.

Η εμφάνιση του κοριτσιού είναι ελαφρώς διαφορετική. Τα μαλλιά της ήταν κόκκινα, ενώ τώρα είναι ξανθά. Η αστυνομία του Oregon, πιστεύει ότι η κοπέλα έχει μετακινηθεί από τη χώρα. Η μητέρα της λέει, ότι θα μπορούσε να είναι στην Καλιφόρνια, το Τέξας, την Ουάσιγκτον, το Τενεσί, ή τη Χαβάη.

missing daughter

missing daughter

Η Rosemary, χρησιμοποιεί ένα ψευδώνυμο και έχει έρθει σε επαφή με μερικούς από τους φίλους της στα social media. Κανένας από τους φίλους της όμως, δεν ξέρει που βρίσκεται. Η Maureen, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook. Ζητάει βοήθεια για την εύρεση της κόρης της και προσφέρει αμοιβή 1.000 δολαρίων.

missing daughter

Σύμφωνα με τη UNICEF, τα παιδιά που πέφτουν θύματα σωματεμπορίας αναγκάζονται να δουλέψουν σε αγροκτήματα, σε οίκους ανοχής και σε στριπτιτζάδικα. Η εμπορία ανθρώπων εμφανίζεται σε όλο τον κόσμο, για αυτό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.