Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

Η μαμά δεν άφηνε τον γιο της να παίζει με τη ραπτομηχανή της. Όταν όμως της αποκάλυψε το μυστικό του έπαθε ΣΟΚ η γυναίκα…

Τι θα κάνατε αν ο γιος σας σας ζητούσε να χρησιμοποιήσει την ραπτομηχανή σας; Η Sonya Whittaker χρειάστηκε να απομακρύνει τον γιο της από την ραπτομηχανή, διαφορετικά θα έραβε 24 ώρες το 24ωρο!

Όταν ο Campbell “Bubble” Remess από την Τασμανία ήταν 9 χρονών, ζήτησε χρήματα για να αγοράσει δώρα στα παιδιά που είναι στο νοσοκομείο. Η 10μελής οικογένεια δεν είχε αρκετά χρήματα γι’αυτό.

Έτσι, ο Campbell σκέφτηκε πώς θα μπορούσε να δώσει δώρα στα παιδιά τα Χριστούγεννα – φτιάχνοντας ο ίδιος. Ο Campbell έμαθε μόνος του πώς να χρησιμοποιεί ραπτομηχανή και έφτιαξε χειροποίητα δώρα για όλα τα άρρωστα παιδιά. Το 2011, ο Campbell έφτιαξε ένα αρκουδάκι για τον μπαμπά του, Nathan, ο οποίος είχε μόλις διαγνωστεί με καρκίνο.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο:Ο Νathan είπε ότι αυτό τον βοήθησε να καταπολεμήσει το στρες! Δεν ξέρουμε κανένα 12χρονο που να περνά τον ελεύθερο χρόνο του φτιάχνοντας δώρα για τους άλλους!