Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

Έγκυος δείχνει το σώμα της όπως ακριβώς είναι λίγες ώρες αφότου έχει γεννήσει

Μια γυναίκα δείχνει το μεγαλείο της εγκυμοσύνης και μιλά ανοιχτά για όλα όσα σου αφήνει (εκτός από ένα νεογέννητο). Η εγκυμοσύνη αλλάζει το σώμα μιας γυναίκας, τόσο κατά τη διάρκεια της, όσο και αφού γεννήσει.

Η κοιλιά είναι ακόμα φουσκωμένη, το σώμα έχει ραγάδες, είναι πρησμένο ή και πλαδαρό. Τα «σημάδια γέννας» μπορεί να κάνουν μια γυναίκα να νιώθει άβολα και κατ’επέκταση να αισθάνεται την ανάγκη να τα κρύψει, να τα κάνει να «εξαφανιστούν» όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Μήπως όμως το μόνο άβολο και «περίεργο» σε αυτή την υπόθεση είναι να προσπαθείς να τα κρύψεις ή να ντρέπεσαι γι’ αυτά;

Είναι απόλυτα φυσικό το σώμα σου να είναι διαφορετικό σε σχέση με τη μορφή που είχε πριν μείνει έγκυος και αυτό ακριβώς είναι και το μήνυμα που θέλει να περάσει μια μητέρα τριών παιδιών και Instagram influencer (με περισσότερους από 30,000 followers) από την Αυστραλία, Elise Raquel.

Η Elise είναι μια από τις γυναίκες που τολμούν να μιλήσουν και να δείξουν την πραγματικότητα μιας γέννας. Έτσι, τον Ιούλιο ανέβασε μια φωτογραφία (@belleverdiglionephotography) που τη δείχνει όρθια στο ντουζ, μόλις λίγες ώρες αφού έχει φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Η κοιλιά της, όπως είναι λογικό, είναι ακόμα φουσκωμένη και γεμάτη σημάδια και εξηγεί ότι αυτό που έχει μάθει μετά από 3 γέννες είναι δεν υπάρχει τίποτα που να σε κάνει να ντρέπεσαι στο σώμα σου.