Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017

Δημοσίευσε ΑΥΤΗ τη Φωτογραφία με την κοιλιά της, λίγες μέρες μετά την γέννα. Ο Λόγος που το έκανε; Θα σας συγκινήσει!

Παρόλο που οι περισσότερες από μας περιμένουν τις αλλαγές στο σώμα τους κατά τη διάρκεια και μετά από μία εγκυμοσύνη, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε και προετοιμασμένες να τις αντιμετωπίσουμε.

Σε μία ειλικρινής ανάρτηση στο Instagram, μία μητέρα 2 παιδιών, η Alexandra Kilmurray, ανοίχτηκε και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να προσαρμοστεί στο καινούργιο της σώμα και πώς κατάφερε να το αγαπήσει ξανά. Την Παρασκευή, η Kilmurray  ανέβασε μία φωτογραφία με την κοιλιά της και τα σημάδια που απόκτησε μετά την εγκυμοσύνη της.

Ξέρει πως είναι μία ωμή, ειλικρινής φωτογραφία και είπε πως της πήρε 18 μήνες μήνες για να μην κλαίει όταν κοιτάει τον καθρέφτη και να νιώθει καλά με το σώμα της.


‘Κανείς δεν σε προειδοποιεί για την μαύρη πλευρά της μητρότητας και της εγκυμοσύνης. Κανείς δεν σου λέει πόσο θα αλλάξει το σώμα και η ψυχολογία σου αφού γίνεις μητέρα.’

Είπε πως της πήρε αρκετό καιρό για να συμφιλιωθεί με τις ραγάδες της. Τώρα, θέλει να μοιραστεί την εμπειρία της με άλλες μαμάδες που μπορεί να νιώθουν σαν και αυτήν.

‘Στην υγεία των μαμάδων που παλεύουν με την επιλόχειο κατάθλιψη. Στην υγεία των μαμάδων που ακόμα κλαίνε για τις ραγάδες στο δέρμα τους. Στην υγεία της μητρότητας. Τα πράγματα πάντα γίνονται καλύτερα!’

‘Μακάρι να ήξερα πως η μητρότητα δεν είναι μόνο η αγάπη που νιώθεις προς το μωρό σου. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα που βιώνεις σαν μητέρα. Στην αρχή ένιωθα ενοχές επειδή ένιωθα και άλλα πράγματα εκτός από αγάπη. Μακάρι να ήξερα πως δεν είναι κακό να νιώθεις και αυτά τα συναισθήματα.’

Η ανάρτησή της είναι μία ειλικρινής ματιά προς όλα αυτά τα πολύπλοκα συναισθήματα που έρχονται μαζί με μία εγκυμοσύνη και η δυνατότητά της να εκθέτει τον εαυτό της είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Εξάλλου, οι ραγάδες είναι κομμάτι της ζωής και δεν θα έπρεπε να ντρεπόμαστε γι’αυτές.

Εσείς τι πιστεύετε;