Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Η εντυπωσιακή επίδειξη του Πολεμικού Ναυτικού στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία άκρως εντυπωσιακή επίδειξη μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την επέτειο της απελευθέρωσης.

Μία άκρως εντυπωσιακή επίδειξη μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την επέτειο της απελευθέρωσηςτης πόλης και τον εορτασμό του πολιούχου της Αγίου Δημητρίου.

Στην επίδειξη που πραγματοποιήθηκε ανοιχτά της παραλίας και είχε διάρκεια πάνω από μία ώρα, συμμετείχαν μια φρεγάτα, ελικόπτερα του ΠΝ και άνδρες των ειδικών δυνάμεων.


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων παρασημοφορήθηκε η σημαία του ιστορικού πλοίου Αβέρωφ με τον Ανώτερο Ταξιάρχη του Τάγματος του Σωτήρος, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Ο κ. Παυλόπουλος παρακολούθησε τις επιδείξεις από το κατάστρωμα του Αβέρωφ, μαζί με άλλους επισήμους.
Η επίδειξη μεταξύ άλλων περιελάμβανε καταρρίχηση από ελικόπτερο Σικόρκσι σε φρεγάτα, καταδίωξη ταχυπλόου, πτήσεις ελικοπτέρων Σινούκ και πτώσεις ανδρών των ειδικών δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού με ελικόπτερο.