Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

Χανιά: Γύρισε το κεφάλι της στην καφετέρια και είδε αυτή την εικόνα – Μια πρόταση γάμου υπερπαραγωγή (photos)

Η πρόταση γάμου σχεδιάστηκε με μεγάλη προσοχή. 

Ο Γιάννης Γιαννουδάκης, γνωστός τραγουδιστής ο οποίος συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Μπρούσκο, επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Η πρόταση γάμου στα Χανιά έγινε θέμα συζήτησης. Ένα εντυπωσιακό τρόπο βρήκε γνωστός Χανιώτης τραγουδιστής, για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και να την… δελεάσει να πει το «ναι». Ο Γιάννης Γιαννουδάκης, γνωστός τραγουδιστής ο οποίος συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Μπρούσκο, επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με έναν πρωτότυπο τρόπο και με ένα… ιδανικό background.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Γιάννης βγήκε για ποτό με την αγαπημένη του και ξαφνικά – με την βοήθεια φίλων – εμφανίστηκε ένα πανό, στο οποίο της ζητούσε να τον παντρευτεί. Περαστικοί και θαμώνες της καφετέριας, άρχισαν να χειροκροτούν, έπεσαν βεγγαλικά και η νύφη είπε το πολυπόθητο «ναι». Ο Γιάννης της έδωσε το μονόπετρο και όλοι έσπευσαν να συγχαρούν το ζευγάρι.

Εικόνες από την πρόταση γάμου στα Χανιά

πρόταση γάμουπρόταση γάμουπρόταση γάμουπρόταση γάμουπρόταση γάμουπρόταση γάμουπρόταση γάμουπρόταση γάμουπρόταση γάμουπρόταση γάμουπρόταση γάμου