Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Σχόλιο αναγνώστη που έγινε viral στο facebook

Με αφορμή για το θέμα που έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων τελευταία, για την αλλαγή φύλου από τα 15, αναγνώστης έγραψε στο σχόλιο...

Είμαι 16 χρόνων. Δεν θα πω αγόρι ή κορίτσι, γιατί δεν πιστεύω στην εκ γενετής σεξoυαλική ταυτότητα. Σεξoυαλικά, αναγνωρίζω τον εαυτό μου, ως πολεμικό ελικόπτερο. 

Από τότε που ήμουνα μικρό "αγόρι", ένιωθα παγιδευμένος στο σώμα μου και το όνειρό μου ήταν, να πετάω πάνω από το Αιγαίο, σε αναγνωριστικές αποστολές.

Όλοι με λέγανε καθυστερημένο και μου έλεγαν, πως ποτέ δε θα μπορέσω να γίνω ελικόπτερο, αλλά τους αγνόησα. Με θεωρώ όμορφο. Τον ερχόμενο Νοέμβριο, θα υποβληθώ σε πλαστική εγχείρηση, ώστε να μου εμφυτευτούν έλικες, αυτόματα πολυβόλα των 30 χιλιοστών και πύραυλοι τύπου AMG-114 Hellfire.

Έχω ήδη ζητήσει από συγγενείς και φίλους, να με φωνάζουν " Απάτσι " και να σέβονται το δικαίωμά μου να σκοτώνω σε ειρηνευτικές αποστολές του ΟΗΕ. Εάν δεν μπορείτε να με αποδεχτείτε, είστε ελικοπτεροφοβικοί και λυπάμαι, για τα λάθος πατριαρχικά πρότυπα με τα οποία μεγαλώσατε.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.