Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Το «Avengers: Infinity War» είναι απλά η μεγαλύτερη ταινία με υπερήρωες όλων των εποχών! (vid)

Ο Κάπτεν Αμέρικα με μούσι; Η Μαύρη Χήρα ξανθιά; Ο Σπάιντερμαν με στολή α λα Iron Man; Ο Θορ με κοντό μαλλί και ένα μάτι (εντάξει, το τελευταίο το γνώριζαν ήδη όσοι είδαν το «Thor: Ragnarok»). Οι Εκδικητές είναι πολύ αλλαγμένοι σε σχέση με την τελευταία φορά που τους είδαμε, και το «Avengers: Infinity War» φαίνεται πως θα είναι η μεγαλύτερη ταινία με σούπερ ήρωες όλων των εποχών.

Ολόκληρο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ενώνεται σε αυτή την υπερπαραγωγή που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2018. Μέχρι και οι «Φρουροί του Γαλαξία» αφήνουν το διάστημα και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Εκδικητές ενάντια στον Thanos, τον πιο ζόρικο «κακό» που έχει εμφανιστεί στις μέχρι τώρα περιπέτειες.


Μέχρι την πρεμιέρα του «Avengers: Infinity War» θα έχουμε δει το «Black Panther» που στην Ελλάδα θα προβάλλεται από τις 15 Φεβρουαρίου. Είναι εντυπωσιακό πάντως πως μέσα σε 2 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα η Marvel εξαφανίζει από τον χάρτη τη Justice League, τη Wonder Woman, τον Σούπερμαν και όλους τους ήρωες της «αντιπάλου» DC. Η τελευταία έχει πολύ δρόμο ακόμη για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο...