13 φωτογραφίες με πρόωρα μωράκια που χαμογελούν γιατί είναι ζωντανά

- Ιανουαρίου 05, 2018
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενθουσιώδες από το χαμόγελο ενός μωρού – αλλά όταν βλέπετε ένα πρόωρο χαμόγελο, αυτό πρέπει να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Τα πρόωρα μωρά είναι αυτά που γεννήθηκαν πριν από τις 37 εβδομάδες. Θεωρούνται συνήθως ως ασθενέστερα και ιδιαίτερα ευάλωτα μωρά, επειδή βγήκαν στον κόσμο αυτό πριν αναπτυχθούν πλήρως.

Αλλά, αυτά τα μωρά μπορούν να είναι και μεγάλοι μαχητές. Είναι αρκετά ισχυρά για να τονώσουν τον έξω κόσμο ακόμη και χωρίς να είναι έτοιμα γι ‘αυτό. Και όταν σκάνε εκείνο το χαριτωμένο, μικρό χαμόγελο, είναι εγγυημένο ότι θα γλυκάνουν τις καρδιές σας. Εδώ είναι μερικά πρόωρα μωρά που αποδεικνύουν στον κόσμο ότι μπορούν να νικήσουν τις δυσκολίες.

Γεννήθηκε στις 33 εβδομάδες.Έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και είπαν στην μητέρα της ότι δεν θα μπορέσει να ξανά χαμογελάσει. Τους απέδειξε σίγουρα όλους λάθος!

Αυτό το μικρό γεννήθηκε στις 34 εβδομάδες.Ζυγίζοντας 2μιση κιλά, αυτός ο μικρός άντρας πέρασε 2 εβδομάδες στην θερμοκοιτίδα. Και τα πήγε πολύ καλά!

Γεννήθηκε εννέα εβδομάδες πρόωρα.Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά γεννήθηκε πρόωρα ζυγίζοντας μόλις 2 κιλά κατά τη γέννηση. Έχει ήδη αποφοιτήσει ως γιατρός της οστεοπαθητικής ιατρικής.

Γεννήθηκε μόλις 1μιση κιλό. και 7 εβδομάδες.Δεκαέξι εβδομάδες μετά τη γέννηση, κοιτάξτε την ακτινοβολία στο χαμόγελο της.

Γνωρίστε την Έβελιν, γεννημένη στις 25 εβδομάδες.Ζύγιζε μόνο 800 γραμμάρια κατά τη γέννηση. Οι γιατροί προσπάθησαν τόσο σκληρά για να την σώσουν κατά τους πρώτους έξι μήνες της ζωής της. Κοιτάξτε αυτό το όμορφο κορίτσι τώρα.

Γεννήθηκε μόλις 1 κιλό και 20 γραμμάρια.Αλλά κοιτάξτε το μεγάλο χαμόγελο! Σίγουρα θα φωτίσει την ημέρα σας.

Αυτά τα υπέροχα δίδυμα γεννήθηκαν στις 26 εβδομάδες.Το κάθε ένα ζύγισε 1 κιλό. Κάθισαν 80 ημέρες στην θερμοκοιτίδα. Μόλις γιόρτασαν τα 6α γενέθλιά τους.

Το χαμόγελο που λιώνει τις καρδιές όλων!Γεννήθηκε στα 1.700 γραμμάρια.

Ζύγιζε μόνο 1,5 κιλό στη γέννα.Σήμερα, είναι ήδη 8. Υγιής και χαρούμενη, όπως πρέπει να είναι.

Σκάει ένα χαμόγελο στον μπαμπά.Αυτό το μικρό παιδί γεννήθηκε ζυγίζοντας 2 κιλά και αποδεικνύει ότι τα πρόωρα μωρά, είναι δυνατά μωρά.

Γεννήθηκε 7 εβδομάδες πρόωρα.Αυτό το αγοράκι μεγάλωσε και έγινε ένα χαριτωμένο χαρούμενο μωρό.

Γεννήθηκε στις 25 εβδομάδες.Ζυγίζει μόνο 90 γραμμάρια τότε. Σε ένα μήνα, έδειξε ότι είναι δυνατός με αυτό το χαμόγελο.

Γεννήθηκε στις 31 εβδομάδες.Ο Κένεντι ζύγιζε μόλις 1 κιλό και 40 γραμμάρια στη γέννηση.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->