Εξελίξεις για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη! Η συνάντηση με τη σύζυγό του στο νοσοκομείο! Τι έχουν πει στον μικρό Αλέξανδρο για τον μπαμπά του;

- Ιανουαρίου 07, 2018
Μάχη για την ζωή του συνεχίζει να δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στην εντατική στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε την περίοδο των Χριστουγέννων η είδηση για το ατύχημα του παρουσιαστή, το οποίο βύθισε σε θλίψη την οικογένεια του!

Μπορεί αρχικά η κατάσταση της υγείας του να παρέμενε κρίσιμη, ωστόσο οι γιατροί πήραν τον ρίσκο να τον βγάλουν από τα μηχανήματα για να δουν πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός του και αν θα μπορέσει να αναπνεύσει χωρίς υποβοηθήματα και τα κατάφερε...

Η Έλσα Τόλη, η οποία είναι χρόνια φίλη με τον παρουσιαστή επισκέφτηκε το νοσοκομείο για να μάθει νέα για την υγεία του!

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη και ανέφερε όλες τις λεπτομέρειες για την κατάστασή του!

Συγκεκριμένα είπε: "Πιο καλά από ότι φανταζόμουν και έτσι πρέπει να είναι σε αυτές τις στιγμές. Πρέπει να είμαστε δυνατοί για να μπορούμε να δίνουμε δύναμη στον άνθρωπό μας ο οποίος το έχει πραγματικά ανάγκη. Στέκεται δυνατή και έχει πολλούς ανθρώπους που στέκονται δίπλα της. Ξέρει ότι όλος ο κόσμος προσεύχεται για τον Κωνσταντίνο γιατί ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός και είναι. Η κοπέλα παλεύει και η οικογένειά του".

Όσο για το αν ο γιος τους, Αλέξανδρος, έχει μάθει την αλήθεια η Έλσα απάντησε: "Με τον πατέρα της Εβελίνας που μίλησα λίγο γιατί την ίδια δεν την ρώτησα μου είπε ότι προσπαθούν ο μικρός να μην μάθει κάτι. Είναι μόλις 6 χρονών, δεν χρειάζεται νομίζω".

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->