Αν δεν σας αρέσει η δουλειά σας δείτε τι δουλειά κάνει αυτός ο άντρας στο Μπανγκλαντές

- Ιανουαρίου 07, 2018
Όσα χρήματα και αν παίρνει γι΄αυτή τη δουλειά, το σίγουρο είναι πως δεν αρκούν

Σχεδόν ο καθένας από όσους εργάζονται, νιώθουν ότι κάτι στη δουλειά τους, τους δυσαρεστεί. Ίσως το αφεντικό σας είναι χαζός.

Ή ίσως οι πελάτες σας είναι βλάκες και οι συνάδελφοί σας μικροπρεπείς άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν περάσει ποτέ αρκετό χρόνο μαζί σας έτσι ώστε να σας γνωρίσουν πραγματικά.

Ίσως πάλι ο εκτυπωτής σας δεν λειτουργεί πολύ καλά. Ό,τι και αν δεν σας αρέσει στη δουλειά σας, τουλάχιστον να είστε ευγνώμονες γιατί:

α) έχετε δουλειά
β) δεν δουλεύετε ως καθαριστής υπονόμων στο Μπαγκλαντές
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, ένας καθαριστής υπονόμων στο Μπαγκλαντές εκτελεί τα καθήκοντά του χωρίς καν να φορά την κατάλληλη προστατευτική στολή. Ούτε καν ένα ζευγάρι πλαστικά γάντια.

Ο άνδρας στις φωτογραφίες εργάζεται ως υπάλληλος του δήμου στην Ντάκα, σύμφωνα με την Daily Telegraph. Η πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, η Ντάκα, έχει πληθυσμό άνω των 14 εκατομμυρίων και πρόσφατα επλήγη από μεγάλες πλημμύρες που προκλήθηκαν από έντονες βροχοπτώσεις και από το ανεπαρκές σύστημα αποστράγγισης υδάτων.

Η τοπική Αυτοδιοίκηση και η τοπική Αρχή Υδροδότησης και Αποχετεύσεων προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να καταγράψουν τις καλύτερες δυνατότητες επίλυσης του ζητήματος, το οποίο έχει επιδεινωθεί από την εκτεταμένη εκσκαφή δρόμων για την τοποθέτηση νέων αποχετευτικών και αποχετευτικών αγωγών.

Στο μεσοδιάστημα, το δύσκολο αυτό έργο έχει ανατεθεί σε ήρωες, όπως αυτός ο άνδρας που προσπαθεί να διατηρήσει το δίκτυο υπονόμων όσο το δυνατό πιο καλά.

Όσα χρήματα και αν παίρνει γι΄αυτή τη δουλειά, το σίγουρο είναι πως δεν αρκούν.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->