Ανατροπή στο θρίλερ της Κεφαλονιάς, Σατανιστές: Τα γυρνάει ο ιατροδικαστής. Εξελίξεις

- Ιανουαρίου 05, 2018
Τι λέει τώρα ο ιατροδικαστής για των θάνατο των δύο φερόμενων ως σατανιστών στην Κεφαλονιά;

Νέα στοιχεία στην περίεργη υπόθεση με τον θάνατο του νεαρού ζευγαριού στην Κεφαλονιά δίνει η ιατροδικαστής Πατρών που εξέτασε τις σορούς των θυμάτων, Αγγελική Τσιόλα.

Μιλώντας στο patrisnews.gr, η κ. Τσιόλα τόνισε ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκλήματος, καθώς δεν προέκυψαν σχετικά ευρήματα, και εικάζεται ότι το συμβάν ξεκίνησε ως αυτοτραυματισμός που κατέληξε στον θάνατο της 23χρονης και στην αυτοκτονία του 30χρονου.

«Ξεκίνησε πιθανότατα ως αυτοτραυματισμός και των δύο, καθώς υπάρχουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι προσπαθούν μόνοι τους να το κάνουν.

Επειδή πρόκειται για αγγεία, αν αυτό «στραβώσει» για οποιοδήποτε λόγο, ο θάνατος μπορεί να επέλθει οποιαδήποτε στιγμή», είπε στην εφημερίδα «Πατρίς» η κ.Τσιόλα και πρόσθεσε ότι ο 30χρονος αντιλήφθηκε πιθανότατα την αρνητική εξέλιξη στο τραύμα της 23χρονης και προσπάθησε να προλάβει τον θάνατό της.

«Ο 30χρονος διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, καθώς έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχε κάποιου είδους περιποίηση και φροντίδα (σ.σ. πετσέτες, κ.α.). Αν ήταν ο στόχος τους να καταλήξουν και οι δύο, δεν θα παίρνανε πετσέτες», σημείωσε η κ. Τσιόλα και πρόσθεσε ότι η κοπέλα απεβίωσε πρώτα, εξέλιξη που πιθανότατα οδήγησε τον 30χρονο Γερμανό στην αυτοχειρία.

«Πρώτα απεβίωσε η κοπέλα από αιμορραγία, της οποίας ο αυτοτραυματισμός ήταν μεγαλύτερης βαρύτητας και για αυτό πήρε άλλη τροπή. Ο άνδρας καρφώθηκε με μαχαίρι στον θώρακα», επισήμανε στην εφ. «Πατρίς» η ιατροδικαστής Πατρών.

Τα κεριά και ένα μενταγιόν-πεντάλφα που βρέθηκαν στο χώρο έδωσαν τροφή για σενάρια περί σατανιστικών τελετών, με την κ. Τσιόλα να απαντά σε σχετική ερώτηση ότι δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο που να μπορεί να αποδοθεί σε σατανιστική τελετή ή κάτι άλλο παρεμφερές.

«Δεν γνωρίζουμε αν είχαν εμπλακεί σε κάτι τέτοιο, υπάρχουν κάποια ευρήματα που όμως δεν είναι αποδεικτικά», είπε χαρακτηριστικά η κα Τσιόλα.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->