Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

Μητέρα σκότωσε τα διάσημα (στο Youtube) παιδιά της και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία...

Η 34χρονη σκότωσε την 3χρονη κόρη της και τον 7χρονο γιο της και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας από γέφυρα.

Η Christina Treadway εξαφανίστηκε από το σπίτι της και κατά την αναζήτησή της, οι αστυνομικοί αντίκρισαν το φρικιαστικό θέαμα των νεκρών παιδιών.

Αρχικά οι Αρχές είχαν ως βασικό ύποπτο τον πατέρα, τον οποίο ανέκριναν αλλά σύντομα αποδείχθηκε πως τους φόνους των 2 μικρών παιδιών, είχε διαπράξει η μητέρα τους.

Οι γονείς του ζευγαριού, σε κατάσταση σοκ, δήλωσαν ότι ο πατέρας ήταν καλός και ήρεμος και δεν μπορούσαν να πιστέψουν την πράξη της 34χρονης.

Τα αίτια που προκάλεσαν την οικογενειακή τραγωδία στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών διερευνώνται, καθώς το ζευγάρι έδειχνε να διανύει μία πολύ καλή περίοδο και τίποτα δεν προδίκαζε τις εξελίξεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητέρα σκότωσε τα διάσημα στο Youtube παιδιά της και αυτοκτόνησεΑποτέλεσμα εικόνας για Μητέρα σκότωσε τα διάσημα στο Youtube παιδιά της και αυτοκτόνησεΑποτέλεσμα εικόνας για Μητέρα σκότωσε τα διάσημα στο Youtube παιδιά της και αυτοκτόνησε