Μάνα σκότωσε το 2 ετών κορίτσι της για να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού επειδή τη χώρισε

- Φεβρουαρίου 27, 2018
Ένας συντετριμμένος πατέρας αποκάλυψε ότι η πρώην σύντροφος του του έστειλε σοκαριστικά μηνύματα λίγο πριν δολοφονήσει την κόρη τους για να τον εκδικηθεί που έφυγε από το σπίτι τους.

Ο 24χρονος Paul Hogan, έφυγε από το σπίτι που έμενε με την πρώην σύντροφό του Cody-Anne Jackson, αφού επί 3 χρόνια σχέση τους άρχισε να γίνεται αδιάφορη.

Ο πατέρας συμφώνησε να φροντίζει τη 2 ετών κόρη τους Macey τα σαββατοκύριακα και πίστευε ότι όλα πήγαιναν καλά με τη νέα τους ζωή, η οποία ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016.

Τραγικό: Ο πατέρας Paul Hogan, που απεικονίζεται αριστερά με την κόρη Macey, εξακολουθεί να θρηνήσει την απώλεια του παιδιού του 

Αλλά μέσα σε λίγες ώρες από τότε που έφυγε, η Jackson έπνιξε το 2 ετών παιδί με ένα μαξιλάρι αφού βομβάρδισε τον κ. Hogan με απειλητικά μηνύματα.

Μιλώντας 18 μήνες μετά την τραγωδία, ο κ. Hogan παραδέχτηκε ότι πάλευε να συνειδητοποιήσει τα μηνύματα που του έστελνε η πρώην φίλη του.

Η Jackson του έστειλε μηνύματα πριν από τη δολοφονία, που έλεγαν: “Nομίζω ότι αξίζεις μια τελευταία της φωτογραφία για να τη θυμάσαι.”Και σε ένα άλλο μήνυμα, του έλεγε: “Ορίστε η τελευταία της φωτογραφία… Τα λέμε στο δικαστήριο.”

Ο κ. Hogan είπε στο The Mirror ότι οι αναμνήσεις που είχε με την κόρη του στοιχειώθηκαν από τις τελευταίες στιγμές της.

Καταδικάζοντας σε φυλάκιση την Jackson τον Ιούλιο του περασμένου έτους με ελάχιστο όριο 16 ετών, ο δικαστής Michael Chambers δήλωσε: “Το να σκοτώνει μια μητέρα το παιδί της, το οποίο εξαρτάται από αυτήν, είναι μια πολύ φρικτή πράξη.”

Στο δικαστήριο ακούστηκε πως η Jackson άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας πριν από τη δολοφονία, που έλεγε: |”Δεν θέλω να την αφήσω πίσω.”

“Δεν υπάρχει τίποτα για μένα ή τη Macey, η ζωή είναι φρικτή.”

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά τη σύνταξη των μηνυμάτων, αλλά η αστυνομία κατάφερε να εισβάλει στο σπίτι της και να σώσει τη ζωή της.

Παρόλo που ο Paul γνώριζε ότι το ζευγάρι είχε προβλήματα, λέει ότι δεν υπήρξαν ποτέ σημάδια κατά τη διάρκεια της σχέσης τους που να δείχνουν ότι η Jackson ήταν ικανή να τη δολοφονήσει.

“Ποτέ δεν θα έφευγα μακριά από τη Macey αν πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί,” είπε ο πατέρας στην εφημερίδα.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->