Ξεσπά η κόρη του ιδιοκτήτη καταστήματος επίπλων που ισοπεδώθηκε από έκρηξη στο Μαρούσι

- Φεβρουαρίου 02, 2018
Ένα πολυώροφο κατάστημα επίπλων ισοπεδώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι, από ισχυρότατο εκρηκτικό μηχανισμό.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τους δύο βομβιστές αλλά και την έκρηξη που ταρακούνησε ολόκληρη την περιοχή, ενώ από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν αθώα θύματα.

«Αυτό που βλέπετε είναι  αγώνας, περιουσία που δεν χαρίστηκε από κανέναν, είναι κόποι μιας ζωής, αυτός ο κόπος κατεδαφίστηκε» δήλωσε στο Star η Βιβή Διαμαντίδη κόρη του ιδιοκτήτη επίπλων.

Όπως θα δείτε και στο video, ο άνδρας είναι ο βομβιστής που ισοπέδωσε τη νύχτα ένα πολυώροφο κατάστημα επίπλων στο Μαρούσι. Αφήνει τη βόμβα με το βραδύκαυστο φιτίλι και τρέχει προς το συνεργό του που περιμένει στην άκρη της λεωφόρου Κηφισίας με αναμμένη τη μηχανή. Ανεβαίνει και η μοτοσυκλέτα χάνεται με ταχύτητα προς την Αθήνα.

Η έκρηξη που ακολουθεί ισοπεδώνει ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο. Ήταν μια τυφλή βομβιστική επίθεση καθώς εκείνη την ώρα από την Κηφισίας περνούσαν πολλά αυτοκίνητα.Τα θραύσματα πέρασαν στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου, ενώ ένα καρφώθηκε στην οροφή του κτιρίου απέναντι.

«Εμείς είμαστε μια οικογενειακή εταιρία εδώ και 40 χρόνια… Κάναμε αυτό το άνοιγμα στην Αθήνα εδώ και 8 μήνες και δεν ξέρω για ποιόν λόγο αυτός ο αγώνας καταστράφηκε!Ποιος ανταγωνιστής επίπλων να το κάνει αυτό το πράγμα, και για ποιο λόγο;! Να κατεδαφίσει ένα κατάστημα επειδή κάναμε μια κίνηση στην Αθήνα; » αναρωτήθηκε η Βιβή Διαμαντίδη.

Γνώριμοι οι βομβιστές στην αστυνομία -Είχαν ανατινάξει βενζινάδικο στην Αναβύσσο:

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας εκτιμούν ότι πρόκειται για εργολαβία κάποιοι που πληρώθηκαν για να βάλουν τη βόμβα. Αυτό θυμίζει μια άλλη βομβιστική επίθεση που έγινε πριν από λίγους μήνες στην Ανάβυσσο. Τότε, είχαν ανατινάξει το πρατήριο καυσίμων του προέδρου των βενζινοπωλών, με παρόμοια βόμβα-πακέτο.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->