Απίστευτο! Ξαφνικό Τέλος το «Εδώ» από τον ΣΚΑΙ! Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της Ντορέττας !

- Φεβρουαρίου 07, 2018
Τέλος το «Εδώ» από τον ΣΚΑΙ – Οι πρώτες δηλώσεις της Ντορέττας
Ρίχνει αυλαία την Παρασκευή το «Εδώ»!

Την Παρασκευή η εκπομπή «Εδώ» τελειώνει μιας και τη Δευτέρα ξεκινά το νέο καθημερινό ριάλιτι στις 15:00 με την Μαρία Μπακοδήμου «The Power of love»! Τα άτομα που πλαισιώνουν την εκπομπή της Ντορέττας «Εδώ» μετακινούνται το Σαββατοκύριακο.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε στο Happy Day: «Το Εδώ δεν κόβεται με την έννοια που το λες γιατί οι επιδόσεις και τα νούμερα αν κοιτάξει κανείς θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει κάποιος τέτοιος λόγος το αντίθετο. Ο σχεδιασμός του σταθμού ήταν να συνεχίσουμε σε τετράωρο ζωντανό πρόγραμμα μέχρι να ξεκινήσει το καινούργιο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, που ξεκινά την άλλη εβδομάδα.

Και μετά εγώ θα έμενα στο Εδώ Survivor, το οποίο ενδεχομένως να γίνει και Πανόραμα, όπως ήταν πέρυσι και μαζί μου θα είναι ο αρχισυντάκτης μου, Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος… Όλοι όσοι δουλεύουν στο Εδώ θα μετακινηθούν στην εκπομπή του Σαββατοκύριακο. Ξέραμε ότι τα τετράωρα που κάναμε θα ήταν για λίγο μέχρι να ξεκινήσει στο τούρκικο… Και ο Μηλιόγλου θα μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->