Είχε κάτι τελευταίο να πει στην πρώην σύζυγό του πριν τον εκτελέσουν (Βίντεο)

- Φεβρουαρίου 05, 2018
Ο θανατοποινίτης είχε σκοτώσει τις δυο του κόρες, κι όμως δεν έδειξε καμία μεταμέλεια

Την περασμένη εβδομάδα σήμανε η καμπάνα για έναν 62χρονο θανατοποινίτη φυλακών του Τέξας.

Ο John Battaglia είχε σκοτώσει τις δύο του κόρες τον Μάιο του 2001, την εννιάχρονη Faith και την εξάχρονη Liberty, την ώρα που μιλούσε μάλιστα με τη γυναίκα του στο τηλέφωνο, ανήμπορη να αντιδράσει όσο άκουγε να πυροβολεί τα παιδιά της.

Η τελευταία πράξη του δράματος κυμάνθηκε μάλιστα στα ίδια τραγικά επίπεδα. Όταν είδε την πρώην σύζυγό του να περιμένει την εκτέλεσή του, ο Battaglia της χαμογέλασε σαρδόνια και της είπε: «Ε, λοιπόν, γεια σου Mary Jean, θα σε δω αργότερα».

Και μετά έκλεισε τα μάτια του και είπε στον δεσμοφύλακα «προχώρα». Δυο στιγμές αργότερα αναρωτήθηκε φωναχτά «είμαι ακόμα ζωντανός;», πριν κάνει ένα νεύμα και απαντήσει στον εαυτό του «το νιώθω».

Τη μέρα του στυγερού φονικού, ο πρώην πεζοναύτης έμαθε ότι είχε εκδοθεί ένταλμα εναντίον του, γιατί είχε επιτεθεί στην εν διαστάσει σύζυγό του παραβιάζοντας έτσι τους όρους της αναστολής του. Μετά πέρασε κανονικά να πάρει τις κόρες του, μιας και ήταν η μέρα του, και τηλεφώνησε στη γυναίκα του αναγκάζοντας τη μεγάλη να ρωτήσει τη μητέρα της: «Μαμά, γιατί θέλεις να στείλεις στη φυλακή τον μπαμπά;».

Και μετά η Mary Jean την άκουσε να ουρλιάζει «όχι, μπαμπούλη, όχι, μην το κάνεις». Αφού έριξε δύο πυροβολισμούς, ο Battaglia της ευχήθηκε «καλά Χριστούγεννα». Και πετάχτηκε μετά σε ένα τατουατζίδικο όπου «χτύπησε» δύο τριαντάφυλλα στο μπράτσο του πριν τον συλλάβουν.

Στις 30 Απριλίου 2002 καταδικάστηκε σε θάνατο, μια ποινή που μετά από πολλές αναβολές εκτελέστηκε την 1η Φεβρουαρίου 2018. Η φονική ένεση χρειάστηκε 20 λεπτά για να δράσει…

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->