Τρανς αποφάσισε πως της αρέσουν οι γυναίκες μετά από ραντεβού με 100 άνδρες και άπειρες πλαστικές

- Μαρτίου 29, 2018
Η νεαρή Τζολίν Ντάουσον από τη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας, είναι μια τραν**ξουαλ που βγήκε ραντεβού με 100 άνδρες και κατάλαβε ότι «τελικά» έλκεται από γυναίκες. Αργότερα συνειδητοποίησε και αποκάλυψε στους γονείς της για 3 φορά, πως πλέον είναι λεσβία.

Παρόλο που γεννήθηκε ως άνδρας, η Τζολίν Ντάουσον θεωρείται γυναίκα.

Σε μια συνέντευξή της, είπε πως πρόσφατα άλλαξε γνώμη και δήλωσε: «Συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα να είμαι άνδρας, γιατί θα ήθελα να είμαι με έναν! Είχα μερικά εκπληκτικά ραντεβού με μεγαλύτερους, πλούσιους άνδρες και είμαι ενθουσιασμένη που τώρα ξεκίνησα να βγαίνω ραντεβού με γυναίκες.»

Ευτυχώς για τον ίδιο, δεν έκανε ακόμη χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.


Η Τζολίν εξομολογείται: «Χαίρομαι που έχω κρατήσει το ανδρικό μου γεννητικό όργανο. Αυτό βοηθά πραγματικά. Όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερις εβδομάδες, όταν άρχισα να βγαίνω με ένα ζευγάρι και ανακάλυψα πως απολαμβάνω περισσότερο το σeξ με την γυναίκα. Επίσης είχα περισσότερα συναισθήματα για εκείνη και έπρεπε να απομακρυνθώ από τη σχέση, έτσι ώστε να αρχίσω να εξερευνώ αυτά τα νέα δεδομένα.»

Η Τζολίν είναι ενθουσιασμένη με τη νέα της απόφαση


«Νομίζω πως η δυναμική με τις γυναίκες είναι πολύ διαφορετική και τώρα ανυπομονώ να βρω μια για να την φροντίζω, να κάνουμε ψώνια και να περνάμε καλά.»

Το να εκδηλώνει τις σeξουαλικές της προτιμήσεις δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά το δέχεται.


«Αυτή είναι η 3η φορά που το αποκαλύπτω στην οικογένειά μου. Πρώτα τους αποκάλυψα πως είμαι γκέι αγόρι, μετά τρανς γυναίκα και τώρα λεσβία. Νομίζω ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν και πρέπει να τις δέχονται.»

Η γυναίκα παραδέχτηκε πως έχει ξοδέψει συνολικά 92.500 δολάρια για διάφορες επεμβάσεις.


Η ίδια δήλωσε πως θέλει να μοιάζει με κούκλα Bratz. Σύντομα σχεδιάζει να απαλλαγεί από το μήλο του Αδάμ και να αλλάξει την εμφάνιση του αφαλού της.

Αγνοεί τους ανθρώπους που της κάνουν σκληρές παρατηρήσεις και την κοιτούν παράξενα. Η ίδια δηλώνει: «Πάντα είχα πολλή αυτοπεποίθηση. Αν κάποιος δεν με συμπαθεί, είναι μια χαμένη ευκαιρία για αυτόν.»

Για τη Τζολίν, είναι σημαντικό να βρει έναν άνθρωπο που θα την αγαπά και θα την δεχτεί για το ποια είναι.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αν πας σπίτι με εμένα, πηγαίνεις με όλα όσα είμαι. Κι αν δεν θέλεις όλα όσα είμαι, τότε δεν θέλω αυτό που είσαι.»
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->