Καθηγήτρια κατηγορείται ότι έχει σχέση με 17χρονη μαθήτριά της από τότε που φωτογραφίες και μηνύματά τους διέρρευσαν στο διαδίκτυο

- Μαρτίου 31, 2018
Μία Ρωσίδα καθηγήτρια κατηγορείται ότι είχε σχέση με μία μαθήτριά της όταν “ύποπτες” φωτογραφίες τους διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Η 41χρονη Irina Ibragimkhalimova, αναπληρώτρια καθηγήτρια, δείχνει να έχει μεγάλη οικειότητα στις φωτογραφίες της με την 17χρονη μαθήτριά της Valeria Fedorova.

Έχουν επίσης αποκαλυφθεί τα μηνύματα που είχαν μεταξύ τους.


Η αστυνομία δήλωσε: “Αν αποδειχθούν οι πληροφορίες ότι υπήρχε ερωτική σχέση μεταξύ της καθηγήτριας και της έφηβης, θα ληφθεί χωρίς καθυστέρηση απόφαση για έναρξη ποινικής έρευνας.”

Η υπόθεση έχει παραδοθεί στην εξεταστική επιτροπή που εξετάζει σοβαρά εγκλήματα.


“Η Valeria και η καθηγήτριά της Irina κατηγορούνται ότι είχαν σ**ουαλικές σχέσεις και αυτό υποστηρίζεται από τα στοιχεία που συλλέχθηκαν στα social media και των δύο,” ανέφερε μια τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα.

“Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι έβγαλαν πολλές φωτογραφίες μαζί, στις οποίες είναι αγκαλιασμένες και ανταλλάσσουν φιλιά, ενώ μια συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την καθηγήτρια δείχνει μεγάλη οικειότητα και κάνει τους πάντες να πιστεύουν ότι έκαναν σ*ξ.”


Η Valeria ισχυρίστηκε ότι οι εικόνες άλλαξαν μέσω του Photoshop, αλλά ξεκίνησε μια έρευνα ως προς τη συμπεριφορά της Ibragimkhalimova.

Η μαθήτρια είπε ότι δεν είχε δει ποτέ ξανά την καθηγήτριά της να φοράει τέτοιου είδους πουκάμισα.
“Και κοιτάξτε το στήθος μου, λυπάμαι, αλλά αυτό δεν είναι το μέγεθός μου, η εικόνα είναι πειραγμένη,” είπε η μαθήτρια στην ειδησεογραφική σελίδα Mash.

Τόσο η καθηγήτρια- η οποία έχει έναν ενήλικο γιο – όσο και η μαθήτρια έχουν διαγράψει τους λογαριασμούς τους στα social media.
Και οι δύο παραδέχονται ότι είναι «φίλες» και υποστηρίζονται από την διευθύντρια του σχολείου, κα Lyudmila Krupkina.

“Η Irina ήταν καλή φίλη με τη μαθήτριά της από τις προηγούμενες χρονιές,” δήλωσε η Krupkina, η οποία ισχυρίστηκε ότι η διαρροή εικόνων θα μπορούσε να συνδεθεί με εκβιασμό.


Ωστόσο, η αστυνομία ανέφερε ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις εκβιασμού.

Ένα από τα μηνύματα που διαρρεύσαν δείχνει ότι η καθηγήτρια έλεγε στη μαθήτρια: “Δεν ζητώ τίποτα από σένα. Νιώθω ότι σε ξέρω. Σε νιώθω. Σ’αγαπώ.”

“Οι λέξεις δεν έχουν αξία… η καρδιά μου χτυπά σαν τρελή.


Η 17χρονη Valeria απάντησε στην καθηγήτρια: “Το πιο βασικό πράγμα στη ζωή είναι να συναντήσεις κάποιον που να σε καταλαβαίνει ακόμα και όταν δεν μιλάς! Σ’ ΑΓΑΠΩ!’

Το Υπουργείο Παιδείας σχολίασε: “Εκπρόσωποι της Εξεταστικής Επιτροπής της περιοχής Borovichi εξετάζουν τώρα αυτό το σχολείο.”


Στη μαθήτρια πρόκειται να απονεμηθεί ένα “χρυσό μετάλλιο” για τις σπουδές της στο σχολείο, γεγονός που της ανοίγει πόρτες στα κορυφαία πανεπιστήμια της Ρωσίας.

Η καθηγήτρια είναι «αξιοσέβαστη εκπαιδευτικός», σύμφωνα με τις δηλώσεις των συναδέλφων της.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->