67χρονος βiαζε κατ’ επανάληψη δύο ανήλικα παιδιά στον Πύργο

- Μαρτίου 29, 2018
Ο εφιάλτης που βίωναν το τελευταίο εξάμηνο δύο ανήλικα παιδιά έγινε γνωστός πριν από λίγες ώρες στον Πύργο της Ηλείας, κατόπιν παρέμβασης του «Χαμόγελου του Παιδιού», έπειτα από καταγγελία.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό του «Χαμόγελου» δέχθηκε την καταγγελία από τις οικογένειες των παιδιών, που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί. Μη μπορώντας να διαχειριστούν την κατάσταση, κατέφυγαν στο σύλλογο για να έχουν την ανάλογη βοήθεια. Με τα στοιχεία που υπήρχαν έγινε καταγγελία στην Εισαγγελία Ηλείας, που με την σειρά της διαβίβασε την υπόθεση για την διερεύνησή της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Από την προανάκριση προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία για τον 67χρονο που επιβεβαιώνουν τα καταγγελλόμενα. Υποβλήθηκε η σχηματισθείσα δικογραφία στην Εισαγγελέα Ηλείας και στον Ανακριτή, όπου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του 67χρονου. Χθες το μεσημέρι οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον φερόμενο δράστη που κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στα Δικαστήρια Πύργου.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πρόκειται για επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις ασέλγειας στα δύο παιδιά, ηλικίας κάτω των δέκα ετών, όπου διαμένουν στην ίδια γειτονιά με το φερόμενο δράστη.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->