Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την εξέταση του Γκαρθία

- Μαρτίου 01, 2018
Από το βράδυ της Κυριακής ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία αποτελεί κυρίαρχο θέμα συζήτησης στην αθλητική επικαιρότητα της χώρας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή αμφισβήτησε τον τραυματισμό του Ισπανού τεχνικού, υποστηρίζοντας ότι η ανοιχτή ταινία ταμειακής μηχανής που προσγειώθηκε προς το μέρος του δεν του προκάλεσε κανένα απολύτως πρόβλημα και ότι ο Ολυμπιακός είχε εξ αρχής στόχο να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα και να μην αγωνιστεί στην Τούμπα.

Η ιστοσελίδα sdna.gr φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας δύο φωτογραφίες του Ισπανού τεχνικού που επιβεβαιώνουν στο ακέραιο τους ισχυρισμούς των παραγόντων του «Δικέφαλου του Βορρά».

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες τη στιγμή της εξέτασης του Ισπανού τεχνικού και αποδεικνύουν ότι στο πρόσωπό του δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος αμυχής, το παραμικρό ίχνος αιμορραγίας, το παραμικρό ίχνος πληγής που να δικαιολογούν οποιονδήποτε τραυματισμό του, πόσο μάλλον έναν τραυματισμό που καθιστούσε απαγορευτική την παραμονή του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και την κανονική έναρξη της αναμέτρησης.

Πλέον γίνεται αντιληπτό ότι οι ισχυρισμοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόνο στη... σφαίρα της φαντασίας δεν ανήκουν με τις φωτογραφίες να εκθέτουν τον ίδιο τον Ισπανό τεχνικό και φυσικά τον Ολυμπιακό για την "παράσταση" που δημιούργησε στην Τούμπα με μοναχικό στόχο να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά. Το λόγο έχουν τώρα οι αθλητικοί δικαστές!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το sdna.gr:

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->