Πόπη Τσαπανίδου: «Είμαι έγκυος στα δίδυμα… Όλοι με κοιτούν και αμφισβητούν πως θα τα καταφέρω»

- Μαρτίου 09, 2018
Για το πείσμα και την επιμονή της να καταφέρει όλα όσα ονειρευόταν, μίλησε μέσα από ένα post ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας, η Πόπη Τσαπανίδου.

Η δημοσιογράφος ανέβασε μια φωτογραφία από την ημέρα που είχε τα δεύτερα γενέθλιά της, η μεγάλη της κόρη και όσο ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες της.

Η ιστορία και οι δυσκολίες που συνάντησε η δημοσιογράφος, είναι γνωστές και φυσικά απέδειξε πως ό,τι είχε στο μυαλό της, το πραγματοποίησε.

Δες τι έγραψε μεταξύ άλλων:

«Ειναι τα δευτερα γενεθλια της κόρης μου και είμαι έγκυος στα δίδυμα.  Όλοι με κοιτούν και αμφισβητουν πως θα τα καταφέρω. Μου λένε πως ως γυναίκα με τρία παιδιά δεν θα μπορέσω να χτισω την καριερα που ονειρευομαι στη δημοσιογραφία. Τους λέω: «watch me». Μην δίνεις σημασία στο τι σου λένε οι άλλοι. Μην τους ακούς όταν σου βάζουν όρια. Εσύ και μόνο εσύ ξέρεις ποια είσαι και τι μπορείς να κάνεις. Αν τους άκουγα δεν θα ήμουν αυτή που έγινα. Δεν θα είχα καν την υπέροχη οικογένειά μου. Αφορμή για το post αυτό και την αναδρομή στο παρελθόν μου είναι το παγκόσμιο κίνημα «My Beauty, My Say…»
Ειναι τα δευτερα γενεθλια της κόρης μου και είμαι έγκυος στα δίδυμα.  Όλοι με κοιτούν και αμφισβητουν πως θα τα καταφέρω. Μου λένε πως ως γυναίκα με τρία παιδιά δεν θα μπορέσω να χτισω την καριερα που ονειρευομαι στη δημοσιογραφία. Τους λέω: "watch me" ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Μην δίνεις σημασία στο τι σου λένε οι άλλοι. Μην τους ακούς όταν σου βάζουν όρια. Εσύ και μόνο εσύ ξέρεις ποια είσαι και τι μπορείς να κάνεις. Αν τους άκουγα δεν θα ήμουν αυτή που έγινα. Δεν θα είχα καν την υπέροχη οικογένειά μου. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Αφορμή για το post αυτό και την αναδρομή στο παρελθόν μου είναι το παγκόσμιο κίνημα «My Beauty, My Say. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Αν έχεις και εσύ υπερασπιστεί τον εαυτό σου απέναντι σε κάποιον που σε σταματούσε, τότε βοήθησε και άλλες γυναίκες να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Instagram με το #MyBeautyMySay και κάνε το δικό σου statement! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Παράλληλα το @Dove θα υποστηρίξει το σημαντικό έργο του Συνδέσμου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Χρόνια πολλά όμορφα κορίτσια μου 💕
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou ✨ (@tsapanidou) στις
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->