Στρατιώτης που απολύθηκε από τον Έβρο λύνει τη σιωπή του και μιλάει για τα βασανιστήρια που πέρασε…

- Μαρτίου 03, 2018
Τα όσα καταγγέλλει στρατιώτης που απολύθηκε  από μονάδα του Έβρου προβληματίζουν. Τα στοιχεία της μονάδας του είναι στη διάθεση του ΓΕΣ αν -λέμε τώρα- θελήσει να διερευνήσει τα όσα καταγγέλλονται μέσω επιστολής στο Δίκτυο Ελέυθερων Φαντάρων. Η επιστολή έχει και υπογραφή.

Δεν δημοσιοποιούμε ονόματα που αναφέρονται και μονάδες ελπίζοντας ότι το ΓΕΣ από περιέργεια τουλάχιστον θα διερευνήσει τα όσα γράφονται.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει:

“Θα ήθελα να δημοσιευτούν κάποια πράγματα και κάποια ονόματα για να μάθουν κάποιοι να συμπεριφέρονται και να ενδιαφέρονται για τους στρατεύσιμους διότι η κοινωνία τους έχει ορίσει να κάνουν αυτό πληρώνοντάς τους.

Δεν πρέπει να το ζήσουν κι άλλοι αυτό που έζησα εγώ και όλη μου η ΕΣΣΟ!

Με τον πολύ καλό τότε Διοικητή Αν/χη (ΕΜ) …. όλα κυλούσαν αρκετά ομαλά. Αν και πολύ φωνακλάς μπορούσε να διακρίνει ποιος προσπαθεί και ποιος όχι. Όλα ήτανε μοιρασμένα σωστά ακόμα και τα φυλάκια. Προτού πας στο Φυλάκιο σε καλούσε στο γραφείο του για να σε δει και να σε ρωτήσει αν είχες κάποιο πρόβλημα και πραγματικά θα σε βοηθούσε.

Για να μην «τα πολύ λέμε» καθώς έγινε η παράδοση παραλαβή διοίκησης στον Αν/χη (ΔΒ) , τα Φυλάκια είχανε συνεχώς τους ίδιους στρατιώτες.

Άδειες Γιοκ…Τα προβλήματα δικά σας: «σφαχτείτε με λίγα λόγια».

Στο Φυλάκιο λοιπόν …. δεν είχαμε φαγητό να φάμε, αν σκεφτείς ότι ο μάγειρας ήτανε ο παρείσακτος του Στρατοπέδου που θέλανε να ξεφορτωθούνε.

Το νερό δεν πινότανε και μας ήτανε πλέον υποχρέωση να αγοράσουμε για να πιούμε, χωρίς να λαμβάνει κανείς υπόψη του τις τόσο δύσκολες οικονομικές ανάγκες του καθενός.

Και μετά τα Στελέχη «το αγαπημένο μέρος της ιστορίας»!
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->