Τραυματισμένη η Δαλάκα θέλει να μπει σε αγώνισμα

- Μαρτίου 04, 2018
Η Όλγα Φαρμάκη φαίνεται να προσπαθεί να τη συγκρατήσει

Ανεβαίνει η ένταση στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2. Μαχητές και Διάσημοι αγωνίζονται για το έπαθλο ενώ το κλίμα στην ομάδα των Διάσημων έχει χαλάσει ειδικά μετά την ψήφο της Ξένιας στον Δρυμωνάκο.

«Νιώθω περίεργα», φαίνεται να λέει η Ξένια.

Η Κατερίνα Δαλάκα αποφασίζει να παίξει στο παιχνίδι ενώ ο γιατρός της το απαγόρευσε καθώς είναι τραυματισμένη.

«Θα μπω να αγωνιστώ» ακούγεται να λέει η Κατερίνα με την Όλγα Φαρμάκη να προσπαθεί να τη συγκρατήσει και να λέει: «Όχι Κατερίνα σε παρακαλώ! Ο γιατρός είπε να μην αγωνιστείς! Ρε, φοβάμαι... ρε»

Στο μεταξύ η Ελένη Χατζίδου λίγο πριν φύγει από το Survivor 2 και τη Δομινικανή Δημοκρατία μίλησε στην κάμερα γι’αυτήν την εμπειρία της.

«Φεύγοντας από το παιχνίδι κρατάω ότι έχω πάρει μια μεγάλη εμπειρία. Κάτι που θα το διηγούμαι στα παιδιά μου -αν με αξιώσει ο Θεός- και στα εγγόνια μου. Έπρεπε να το κάνω. Το χρειαζόμουν πολύ αυτό το παιχνίδι για τη ζωή μου».

Όσο για το τι θυμάται από αυτό το διάστημα που έμεινε μέσα στο παιχνίδι: «Νομίζω ότι θα θυμάμαι περισσότερο την πρώτη μου νίκη και την τελευταία γιατί με νίκη φεύγω. Οπότε χαίρομαι γι’ αυτό. θυμάμαι ειδικά το πρώτο αγώνισμα που μου βγήκε η ψυχή και κόντεψα να λιποθυμήσω. Φεύγω με ωραίες αναμνήσεις, αλλά και άλλες όχι τόσο ωραίες, αλλά φεύγω με ένα χαμόγελο. Από το νησί θα μου λείψει η παρεούλα που κάναμε με τα κορίτσια.Παίρνω πάντα τα θετικά από κάθε κατάσταση και το θετικό εδώ είναι ότι έζησα μια εμπειρία ζωής…»

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->