Ήταν ένας όμορφος άντρας μέχρι που ο Καρκίνος του έλιωσε το πρόσωπο. Μόλις δείτε πως είναι σήμερα θα συγκινηθείτε

- Μαρτίου 29, 2018
Ο Tim McGrath πέρασε μια από τις πιο οδυνηρές εμπειρίες που μπορεί να συμβεί ποτέ σε ένα άτομο. Ωστόσο, κατάφερε να βγει νικητής με μια εντελώς νέα οπτική για τη ζωή.

Άρχισε να αισθάνεται έντονο πόνο στο σαγόνι του το 2014. Όταν πήγε να επισκεφτεί έναν γιατρό για να τον βοηθήσει με τον πόνο και την ταλαιπωρία του, του είπαν ότι ο πόνος σχετίζεται με την ανάπτυξη ενός όγκου.

Διαγνώστηκε με αρθρικό σάρκωμα, το οποίο είναι μία από τις πιο σπάνιες μορφές καρκίνου του δέρματος και το επίπεδο σπανιότητάς του, ταιριάζει με το επίπεδο επιθετικότητάς του.

Δυστυχώς, υπάρχουν πολύ λίγα πρώιμα συμπτώματα και αυτό επιτρέπει σε αυτούς τους όγκους να προχωρήσουν πιο γρήγορα από το κανονικό.

Καθώς οι όγκοι συνεχίζουν να αναπτύσσονται, αρχίζουν να καταστρέφουν συστηματικά όλα τα συστήματα που τους περιβάλλουν.

Πέρασε μερικούς μήνες ψάχνοντας διάφορες εναλλακτικές λύσεις που του επέτρεπαν να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση, αλλά τελικά αναγκάστηκε να υποστεί το μαχαίρι.

Έμεινε επτά εβδομάδες στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση, η οποία και χρειάστηκε 30 ώρες για να εκτελεστεί.Οι χειρουργοί έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν για να ανακατασκευάσουν το πρόσωπο του Tim μετά την επέμβαση, αλλά το σώμα του απέρριψε τελικά όλες τις προσπάθειες και το πρόσωπό του έδειχνε κόκκινο και ωμό μετά την επέμβαση.

Η μεταμόσχευση συνέχισε να συρρικνώνεται και πέρασε από διάφορες μολύνσεις. Συναντήθηκε με ένα νέο πλαστικό χειρουργό και όταν τελείωσε η διαδικασία, είχε ένα εντελώς νέο πρόσωπο.Ο χειρουργός χρησιμοποίησε δέρμα από το μέτωπο, το πόδι και τον ώμο του Tim για να ανασυγκροτήσει το υπόλοιπο του προσώπου του.

Αυτά τα αποτελέσματα ήταν ένα όφελος για την αυτοπεποίθηση του Tim, που δημιούργησε έναν ιστοχώρο που ονομάζεται Tough Like Tim, έτσι ώστε να μπορεί να τεκμηριώσει τις εμπειρίες του και να δώσει ελπίδα σε όσους βρίσκονται στην ίδια δυσάρεστη κατάσταση.Αν εκείνος μπορεί να διατηρήσει μια ευχάριστη συμπεριφορά μετά από όλα όσα έχει περάσει, τι μας εμποδίζει να μην κάνουμε και εμείς το ίδιο όταν περνάμε δύσκολες στιγμές;
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->