Θυμάσαι τον Πέτρο από την Πολυκατοικία; Πίστεψε μας έχει αλλάξει πολύ από τότε

- Μαρτίου 28, 2018
Σχεδόν οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τότε που παιζόταν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η «Πολυκατοικία» και μοιάζει πραγματικά σαν να ήταν χθες. Έξι διαφορετικές «οικογένειες» σε έξι διαμερίσματα και μία πολυκατοικία η οποία πάντα μας προσέφερε μόνο γέλιο. Σίγουρα θα θυμάσαι αρκετούς από τους πρωταγωνιστές της, εμείς όμως θέλουμε να σχολιάσουμε μόνο έναν.

Τον Πέτρο Μπαλαφούτη, γιο του του διαχειριστή της Πολυκατοικίας, Θανάση (aka Παύλος Χαϊκαλης) και της Μαργαρίτας (aka Νικολέτας Βλαβιανού). Ένα αγόρι μικρό, στρουμπουλό και άκρως αστείο, αφού με το χιούμορ του δεν μας άφηνε στιγμή να πλήξουμε. Ο Γιώργος Λιάτης λοιπόν, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έχει αλλάξει πολύ από τότε και σίγουρα δεν θα τον αναγνωρίσεις.

Ο 15χρονος γιος του Παύλου Χαϊκάλη πλέον είναι ένας όμορφος νεαρός και φοιτητής της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και -κρατήσου- 50 κιλά πιο αδύνατος από αυτό που θυμάσαι. Ο Γιώργος έχει παρατήσει πια την υποκριτική, ασχολείται με τις σπουδές του και σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του σκοπεύει και θέλει να ασχοληθεί πολύ με την υποκριτική.

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->