Έκανε οne nίght stand και τώρα ψάχνει τον πατέρα του παιδιού της

- Μαρτίου 27, 2018
Περίπου 15 χρόνια μετά, ψάχνει να βρει έναν Ουαλό ψηλό άνδρα με τον οποίο συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του ένα βράδυ στο Μπλάκπουλ.

Την αναζήτηση του πατέρα της κόρης της, έχει ξεκινήσει μία 32χρονη νοσηλεύτρια ψυχολογίας από την Αγγλία...

Η Τέρι Ρέιντ πριν από 15 χρόνια γνώρισε έναν άγνωστο σε ένα κλαμπ, με τον οποίο έκανε σεξ το ίδιο βράδυ και 9 μήνες αργότερα έφερε στην ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο πλέον έχει γίνει μία πανέμορφη έφηβη...

Mother and daughter

«Νομίζω οτι ήταν στην πόλη για διακοπές με έναν φίλο του και τις οικογένειές του. Άρα, δεν θα ήταν και πολύ μεγαλύτερος από εμένα. Ίσως ένα με δύο χρόνια. Εγώ ήμουν με μία φίλη του, τον αδελφό της και καταλήξαμε σε ένα καμπ του Μπλάκπουλ, το οποίο δεν υπάρχει πλέον και δεν θυμάμαι το όνομά του.

Το μόνο που θυμάμαι από εκείνον είναι οτι ήταν Ουαλός και πιθανόν να λεγόταν Λίαμ. Ξεκινήσαμε να μιλάμε στο κλαμπ, το οποίο μπορεί να λεγόταν Σανούκ και μετά πήγαμε στο σπίτι της φίλης μου, το ήταν πάνω ένα κινέζικο εστιατόριο.

Chanell Reid as a little girl at home in Blackpool

Την επόμενη ημέρα τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους. Εγώ σπίτι μου και αυτός στο ξενοδοχείο του», είπε ο 33χρονη.

Μάλιστα, η Τέρι δεν χαρακτηρίζει την γέννηση της κόρης της ως λάθος ή ατυχία, καθώς θεωρεί τον εαυτό της, ευλογημένο που την έχει.

Terri Reid with her daughter Chanell

«Της έχω εξηγήσει την κατάσταση και το έχει καταλάβει. Θέλω να την βοηθήσω να τον βρει. Δεν θέλω τίποτα από αυτόν. Απλά να ξέρει η Σανέλ ποιος είναι ο πατέρας της», συμπλήρωσε.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->