Απίστευτο! Tρεισήμισι τόνoι χρυσού έπεσαν από αεροπλάνo στην Ρωσία! (video)

- Μαρτίου 15, 2018
Αν αυτό που συνέβη στην Ρωσία ήταν ιστορία της Ντίσνεϋ, θα επρόκειτο για το μεγαλύτερο όνειρο του Σκρουτζ Μακ Ντακ που γίνεται πραγματικότητα!

Δεν είναι όμως μια τέτοια ιστορία. Είναι αληθινή, συνέβη στην Ρωσία και κάνει τον γύρο του κόσμου! Και όχι άδικα, αφού κάτι τέτοιο σίγουρα δεν συμβαίνει… κάθε μέρα!

Περίπου 3,4 τόνοι χρυσού έπεσαν από μεταγωγικό αεροπλάνο Αντόνοφ-12 στην πίστα του αεροδρομίου της πόλης Γιακούτσκ! Την ανακοίνωση έκανε η αρμόδια διοίκηση του υπουργείου Εσωτερικών στην περιοχή.

Πώς έπεσε το χρυσάφι στην Ρωσία

Το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της απογείωσης του αεροσκάφους της εταιρείας Nombus, όταν από ένα ρεύμα αέρος που δέχθηκε το αεροσκάφος, έφυγε το αριστερό φύλλο της καταπακτής που προορίζεται για εμπορεύματα, με αποτέλεσμα να πέσουν 172 πλάκες χρυσού βάρους 3,4 τόνων.

Δείτε τις εικόνες


Το πλήρωμα του αεροσκάφους αποφάσισε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια διοίκηση του υπουργείου Εσωτερικών, βρέθηκαν όλες οι πλάκες χρυσού, ενώ το αεροσκάφος μετέφερε συνολικά εννέα τόνους χρυσού.

Στο αεροσκάφος , σύμφωνα με την αστυνομία, επέβαιναν πέντε μέλη του πληρώματος και κανείς δεν τραυματίσθηκε.

Ως αιτία που προκάλεσε το συμβάν, θεωρείται το γεγονός ότι το φορτίο δεν είχε σταθεροποιηθεί κανονικά. Το φύλλο της καταπακτής έπεσε σε μάντρα αυτοκινήτων χωρίς να προκαλέσει υλικές ζημιές. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα στο αεροδρόμιου του Μαγκαντάν, που βρίσκεται σε απόσταση 12 χιλιομέτρων από το Γιακούτσκ.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->