Συναγερμός για 10χρονο που εξαφανίστηκε στα Καλάβρυτα

- Απριλίου 03, 2018
Το παιδάκι χάθηκε στα ορεινά των Καλαβρύτων - Είχε πάει με την μητέρα και την αδερφή του για να μαζέψουν μανιτάρια - Στο πόδι οι αρχές "χτενίζουν" την περιοχή - Στο σημείο βρίσκεται και σκύλος που είναι ειδικά εκπαιδευμένος για τον εντοπισμό ανθρώπων

Ένα πραγματικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη στη Καλάβρυτα. Ένα αγοράκι 10 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή Σούβαρο και στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός. Σύμφωνα πληροφορίες του newsIT.gr το παιδί είχε πάει στην περιοχή μαζί με την μητέρα του και την αδερφή του για να μαζέψουν μανιτάρια, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι. Μία ώρα μετά, η μητέρα και η αδερφή του διαπίστωσαν ότι δεν είναι πουθενά το μικρό αγόρι.

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική και ξεκίνησαν οι έρευνες στο πυκνό ελατοδάσος, στο οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι περιορισμένη η ορατότητα.

Στο σημείο βρίσκονται 15 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Στις έρευνες συμμετέχει ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ανθρώπων, μονάδες της Αστυνομίας και εθελοντές ορειβατικών συλλόγων με εκπαιδευμένους σκύλους.

Στην αναζήτηση του παιδιού, συμμετέχουν και κάτοικοι του χωριού. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη σε μια μεγάλη «ακτίνα», από το χωριό, μέχρι το χιονοδρομικό…

Το καλό «σενάριο» λέει ότι ίσως το παιδάκι να έχει χάσει τον προσανατολισμό του μέσα στο δάσος…
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->