27 πολύ δυνατές φωτογραφίες γέννας για το 2017

- Απριλίου 05, 2018
Η Διεθνής Ένωση των Επαγγελματιών Φωτογράφων Γέννησης ανακοίνωσε τους νικητές του διαγωνισμού για το 2017 και οι φωτογραφίες που επέλεξαν δείχνουν τον αγώνα που δίνει κάθε μητέρα για να φέρει στον κόσμο το παιδί της και την απόλυτη χαρά που ακολουθεί.

Οι φωτογραφίες του φετινού διαγωνισμού θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Κάθε μία αφηγείται μια ιστορία πόνου, επιμονής και ανακούφισης. Καταγράφουν τις πρώτες στιγμές ενός μωρού στον κόσμο και τις στιγμές ευτυχίας και ενότητας της οικογένειας.

Πολλές από τις παρακάτω φωτογραφίες είναι έντονες, οπότε αντιμετωπίστε τες με διακριτικότητα. Είναι όλες δυνατές με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

#1 Καλύτερη στην κατηγορία: Λεπτομέρειες γέννας, Ένα κομμάτι από μένα#2 Καλύτερη στην κατηγορία: Μετά τον τοκετό, Κατευθείαν από τον ουρανό#3 Σε περίμενα#4 Εκείνο το πρώτο βλέμμα#5 Σε ερωτεύομαι ξανά και ξανά#6 Καλύτερη στην κατηγορία: Γέννα, Με μια βουτιά#7 Πάντα δίπλα. Πάντα μαζί!#8 Είσαι η μαμά μου;#9 Πρώτη νικήτρια: Στον δρόμο για την γέννα#10 Μόλις βγήκε!#11 Το τέλος: Μια καινούργια αρχή#12 Τιμητική διάκριση: Αγγίζοντας το μωρό της που γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας#12 Το πρώτο βλέμμα#14 Απορρόφηση#15 Τιμητική διάκριση: Έκπληξη!#16 Τιμητική διάκριση: Καθώς αναδύεται από τα βάθη#17 Τιμητική διάκριση: Χαρούμενο τέλος#18 Μια όμορφη μετάβαση#19 Το πιο απαλό άγγιγμα#20 Τιμητική διάκριση: Ο χαιρετισμός πριν το αντίο#21 Η πρώτη αγκαλιά ευτυχίας#22 Τιμητική διάκριση: Καισαρική τομή#23 Τιμητική διάκριση: Πριν την πρώτη ανάσα#24 Η απόλυτη ευτυχία της μητέρας#25 Τιμητική διάκριση: Τιμώντας το ναό!#26 Γέννα με χρώματα#27 Ανάληψη

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->