Λάρισα: Η νύχτα που άνοιξε σαμπάνιες – Στον τραπεζικό λογαριασμό του μπαίνουν 530.000 ευρώ!

- Απριλίου 05, 2018
Θέμα συζήτησης στη Λάρισα το ραντεβού με την τύχη της ζωής του. Κάνει όνειρα για το μέλλον χωρίς τα άγχη της οικονομικής κρίσης...
Στη Λάρισα έπεσε ο πρώτος αριθμός του λαϊκού λαχείου με τον τυχερό ή την τυχερή να κερδίζει το ποσό των 530.000 ευρώ! Χρήματα που εξασφαλίζουν τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Την τύχη της ζωής του λοιπόν έκανε ένας Λαρισαίος ή μία Λαρισαία που αγόρασε τον τυχερό λαχνό του λαϊκού λαχείου από το πρακτορείο “Η Ελπίς” του Γιάννη Αυγέρου, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Παπαναστασίου.

Το τυχερό λαχείο με τον αριθμό 45832 κερδίζει το απίστευτο ποσό των 530.000 ευρώ! Τα στοιχεία του νικητή ή της νικήτριας δεν έχουν διαρρεύσει όπως ήταν αναμενόμενο.

Στη Λάρισα και πεντάρι στο τζόκερ
Για πάντα θα θυμάται ένας Λαρισαίος ή μία Λαρισαία την κλήρωση του τζόκερ της περασμένης Πέμπτης, καθώς το μοναδικό πεντάρι στην κλήρωση έπεσε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ “Νικολέτα Παπακωνσταντίνου – Δημήτριος Γεωργουδάκης Ο.Ε.” επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και Άρεως Μάρνης.

Ο τυχερός κερδίζει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 87.038,58 ευρώ. Στην πρώτη κατηγορία είχαμε τζακ – ποτ. Όπως δείχνουν τα στοιχεία του ΟΠΑΠ το δελτίο κόστιζε μόλις 3 ευρώ και δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Ο τυχερός έπεσε έξω μόνο στον μαγικό αριθμό του τζόκερ, που θα τον έστελνε στην πρώτη κατηγορία.

Η… ιστορία των αριθμών
Βάσει των επίσημων στοιχείων που είναι διαθέσιμα και στο www.opap.gr από τις σχεδόν 2.000 κληρώσεις που μετράει το Τζόκερ στην ιστορία του, οι αριθμοί που έχουν κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις τους στην πεντάδα είναι το 37 με 252 εμφανίσεις, το 34 με 242 εμφανίσεις, το 32 με 239 εμφανίσεις, το 18 με 237 εμφανίσεις, το 13 με 236 εμφανίσεις.

Αντίστοιχα, οι αριθμοί ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ που έπιασαν κορυφή μέσα στα χρόνια είναι το 6 με 112 εμφανίσεις, το 16 με 111 και το 3 με 108. Ένα από τα πιο δημοφιλή και εύκολα συστήματα στο Τζόκερ, όπως αναφέρουν πρακτορεία, είναι η επιλογή 5 αριθμών στο πεδίο των 45 αριθμών και όλα τα Τζόκερ στο πεδίο των 20 αριθμών, με κόστος 10 ευρώ. Το σύστημα αυτό επιλέγεται πολλές φορές από επίδοξους παίκτες που θέλουν να σιγουρέψουν ότι θα πιάσουν τουλάχιστον τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->